Angelika

September first the day of new beginnings
Imorgon är det dagen då nästa kapitel tar vid. Tänk för exakt två år (och tre dagar....) sen imorgon anlände jag till London för att börja mitt au pair äventyr hos familjen K. För exakt ett år sen åt vi avskedsmiddag och jag flyttade tillbaka till Sverige. Då skrev jag "Helt galet att min sista dag här i London snart är slut." Någonstans visste jag nog ändå att det inte var fallet, det kändes ju inte helt rätt och nu sitter jag här. 
 
 
 
Imorgon förmiddag ska jag krama min tjejer hejdå och flytta in i Fulham hos min nya familj, är så glad för de här veckorna vi spenderat ihop. Jag har under det senaste året insett att detta är absolut inte ett avslut, det här är bara början på vår vännskap. Jag ser så mycket fram mot att få se dem växa upp och se vilken väg de väljer att ta i deras liv. Det värmde extra mycket i hjärtat när Rachis skrivit i mitt kort att jag alltid har en trygg plats i deras hem. Det känns just därför inte alls risky denna gången att flytta in hos en ny familj som jag egentligen inte vet så mycket om. 
 
Nu är jag så otroligt taggad på att få lära känna den nya familjen och framförallt pojkarna F & N. Det är dags för nästa kapitel att ta vid och jag längtar mest av allt efter någolunda rutiner. De senaste veckorna efter Ibiza har varit lite hit och dit med semester och sommarlov, det ska bli så skönt när "inskolnings" biten är över. Nu kör vi, I´m offically a nanny!!!
 
Min nya familj bor alltså i Fulham och pojkarna jag kommer ta hand om är,
 
N - blir 1 år i januari
F - blir 3 år i januari
 
Feel free att fortsätta följa min resa här som vanligt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress