Angelika

London transport museum
Efter att familjen kom hem från semestern hade Felle halfterm, hade alltså heldagar med honom hemma. Vi passade på att åka iväg på lite utflykter bl.a. till London Transport Museum. Har länge velat dit och tåg är det bästa F vet just nu så han var i himmelriket. Kommer definitivt åka dit igen både med honom och själv.  Rekommenderas!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)


Update of my life
Hej alla fans och stalkers, ännu en gång hur länge som helst sen sist. Tiden har inte riktigt funnits till och när man skjuter upp det kommer det bara ännu mera bilder och grejer man vill försöka få ner här på bloggen! Ser ju detta som en plats där jag alltid kommer kunna komma tillbaka och titta på vad jag gjort både i bilder och text så vill gärna dela med mig för min egen skull med, ska försöka bättra mig nu i november. Lovar. 
 
För ett par veckor sen fick jag semester, familjen for till Dubai och jag valde att stanna i London. Veckan inleddes med Von Gang häng hemma hos Evelina. Vi köpte takeaway och chillade som vanligt. 
 
Morgonen där på provade vi ett lokalt brunch ställe i crouchis innan vi åkte en snabbis till central för att köpa svenskt godis på sugersin. På eftermiddagen landade vi sen hemma hos mig och gjorde tacos. Drack vin och kollade på X-Factor. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Dagen efter kom min mamma och pappa till London. Den här gången visade jag de några av mina pärlor, primrose hill, paulis, southbank mm. Sista dagen åkte vi till Kew Gardens där jag inte varit förut. Väldigt fint även fast många blommor såklart var överblommade, man kan aldrig ana hur stort det är där inne, gigantiskt!
 
(null)
 
(null) 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Von Gang in Cambridge

Förra söndagen åkte jag, Vickan och Evelin till Cambridge för att upptäck staden. Ett mysigt ställe med massor av historia. Lite magiskt när man tänker på alla stora namn som gått där på gatorna. Vi åkte båt på kanalen och fick enligt vår guide se de gamla collegen från deras bästa sidor. Världens största vinkällare cruisade vi också förbi och ja det var nog det och en sjungande soptunna som fascinerade mig mest!