Angelika

September first the day of new beginnings
Imorgon är det dagen då nästa kapitel tar vid. Tänk för exakt två år (och tre dagar....) sen imorgon anlände jag till London för att börja mitt au pair äventyr hos familjen K. För exakt ett år sen åt vi avskedsmiddag och jag flyttade tillbaka till Sverige. Då skrev jag "Helt galet att min sista dag här i London snart är slut." Någonstans visste jag nog ändå att det inte var fallet, det kändes ju inte helt rätt och nu sitter jag här. 
 
 
 
Imorgon förmiddag ska jag krama min tjejer hejdå och flytta in i Fulham hos min nya familj, är så glad för de här veckorna vi spenderat ihop. Jag har under det senaste året insett att detta är absolut inte ett avslut, det här är bara början på vår vännskap. Jag ser så mycket fram mot att få se dem växa upp och se vilken väg de väljer att ta i deras liv. Det värmde extra mycket i hjärtat när Rachis skrivit i mitt kort att jag alltid har en trygg plats i deras hem. Det känns just därför inte alls risky denna gången att flytta in hos en ny familj som jag egentligen inte vet så mycket om. 
 
Nu är jag så otroligt taggad på att få lära känna den nya familjen och framförallt pojkarna F & N. Det är dags för nästa kapitel att ta vid och jag längtar mest av allt efter någolunda rutiner. De senaste veckorna efter Ibiza har varit lite hit och dit med semester och sommarlov, det ska bli så skönt när "inskolnings" biten är över. Nu kör vi, I´m offically a nanny!!!
 
Min nya familj bor alltså i Fulham och pojkarna jag kommer ta hand om är,
 
N - blir 1 år i januari
F - blir 3 år i januari
 
Feel free att fortsätta följa min resa här som vanligt!
 
Creamfields day II

 

 
 
 Creams dag två bjöd på bra väder och nudlar framför Steve Angello. Jag fick äntligen se Alan Walker och blev verkligen inte besviken med på topp tre kommer också dagens svensk Alesso och Martin Garrix som vi såg för tredje gången, fattar inte vilken energi den lille holländaren har men jag förstår varför det inte syns hur mycket pizza han äter.
 
 
 

@mikewilliamsdj smashing it 🔥🎉

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 5:55 PDT

 

@sigalamusic 🕺🕺🕺

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 6:01 PDT

 

Impossible to keep it cool when @alesso is on stage 🔥🔥🔥

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 6:06 PDT

 
När det var dags att ge sig av kändes det att man stått mesta delas av de senaste dagarna och efter en sväng på donken Warrington somnade jag ovaggad. På måndagen var det sen dags att checka ut och rulla hemmåt, även denna gången på tågets finaste plats! Men inte gjorde det så mycket när man haft en av sommarens absolut bästa helger! 
 
 
Creamfields day I

Bank holiday weekend och det blev äntligen dags för creamfields!! Evelina och jag gick upp tidigt och tog tåget uppåt i landet med siktet inställt på Warrington. Vi lärde oss att det kan vara värt att förboka sittplatser då vi spenderade 2 timmar på golvet i en av vagnarna men resan gick ändå rätt fort. Framme checkade vi in på airnbnbt vi bokat, den här gången bodde vi hos en av de mest omtänksamma damerna vi hyrt in hos oss. Så himla omtänksamma och go.

Efter en dusch och lite glam så tog vi bussen till festivalen, väldigt smidigt! Måste säga att de hade byggt upp scenerna så himla bra, man kunde lätt ta sig mellan och där med se flera dj´s. Fattar inte att det vi var nästan 70 000 pers som gick runt där samtidigt. Här kommer lite bilder som får sammanfatta första dagen!
 
 
 Första dagens favoriter blir helt klart Diplo (som jag längtat efter den här dagen!!! ), Axwell & Ingrosso var minst lika bra som sist och Dillon Francis blev helt klart årets skräll för mig. Hela hans set var så sjukt bra, hans visuals är verkligen one of a kind. Lite ledsen att DVBBS spelade samtidigt som Dillon men så är det. När Diplo stängde 3.45 var man dock rätt så taggad på att få lägga sig i sängen och sova ett par timmar innan dag två!
 
 

@wearegalantis st @creamfieldsofficial 🎉🎉🎉🎉

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:01 PDT

 

Swedish babes just like us @axwellingrosso ♥️♥️♥️

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:03 PDT

 

@dillonfrancis might have been my favorite set of all this weekend 🔥🔥🔥🔥🔥

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:06 PDT

 

My number one ♥️♥️♥️♥️ @diplo

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:11 PDT

 

🔥🔥🔥🔥

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:13 PDT