Wingman

Sitter på tåget påväg hemhem. Vi har precis passerat degerfors så bara en halvtimme kvar tills jag ska gå av. Den här gången längtar jag nästan hem lite. Ska bli skönt att lämna Forshaga en liten stund. Idag på lektionen konstaterad vi att det bara är 4 fredagar kvar innan vi står där eller rättare sakt springer ut från skolan. En sista gång för alla. När man ser på det på det sättet känns det så sjukt, om exakt en månad idag tar jag studenten.
 
 
Jag har fortfarande inte hittat någon värdfamilj att åka till i London. Vill vill vill så gärna hitta en nu så jag kan planera den sista tiden i Sverige innan jag åker. Längtar efter mysiga promenader och picknikar i parker, sena partykvällar, museum, brunch, nandos, starbucks och allt som hör London livet till.
 

Step In Help Out

Hallå bloggis det var inte igår! Har inte haft någon blogglust under de senaste två veckorna, det har inte hänt så mycket heller. Har kommit tillbaka till skolan och börjat ta tag i de sista resterna. Förra helgen tävlade Speedy och jag här i Forshaga på Step In Help Out's tävling. Det är några tjejer i min klass som i höstas startade orginisationen för att hålla i en välgörenhetstävling där alla pengar ovavkortat går till cancerfonden! Riktigt bra planerad och rolig tävling, väldigt inspererande att även ha fått följt dem i deras resa från idén föddes till tävlingsdagen. Speedy presterade på topp och det slutade med dubbel vinst. På måndag är det dags för skolSM i hundsport så jag hoppas det håller i sig.
 
(Foto: Cassandra Karlsson)
 
Igår fick jag hem min balklänning och klänningen jag ska ha på studentdagen!! Så himla nöjd med de båda de satt jättebra, nu är jag mer taggad än någonsin. Cheers!
 

Blåsigt

Nu är nästan mitt sista lov i livet slut. I eftermiddag får jag skjuts upp till Värmland av pappa som ska fixa punkan på min cykel. Förut satt jag och kollade i min almenacka, 7 veckor kvar i skolan!!! Galet, jag har något planerat nästan varje vecka också så snart är jag där. I fredags var jag ju med familjen och Anneli och Liza på roadtrip till ullared. Jag shoppade inte så mycket men det var kul att komma iväg och göra något med dem. Cheers!
 
 
 
 
 

Vänner och vin

Igår eftermiddag åkte jag in till stan och mötte upp E & B. Vi gick till vänner och vin där Bella hade bokat bord till oss. Jag åt deras hamburgare med jättgoda klyftpotatis till och vi satt där och pratade bort några timmar. Efteråt hängde jag med hem till Evelina och vi kollade bla på Ex On The Beach. Lika mysigt som vanligt!