Last day of november

 
Ska spendera den sista dagen i november med att träna agility,julpynta och mysa framför disel råttor och sjömansmöss. Imorgon är det förste december och även första advent så nu tycker jag att det är okej att börja pynta! Nästa helg så blir jag förmodligen rätt ensam i Forshaga då det är stora stockholm och nästan alla hundsportare ska dit. Själv känner jag att jag inte orkar lägga pengar på tågbiljetter till Stockholm. Ska förmodligen åka in till Karlstad en sväng och köpa de sista julklapparna,sen får vi se vad som händer. Cheers på er!
 
 
 
 
 

On the road again

 
Blir tyvärr inte mycket updaterat här för mitt internet på mobilen har tagit slut...Veckan har iaf varit plugg och gymmet! Har lite rester som jag måste ta tag i i helgen,inte långt kvar till jullovet nu. Dock är jag en sån där som tycker att alla tjatar om julen så tidigt,det är faktiskt november några dagar till. Förövrigt så är det min mammas födelsedg idag! Grattis mamma! <3
 
 
 
Finaste H hemma i London.
 

Midnight Memories

 
Nu är One Direction's nya album Midnight Memories äntligen släppt! Jag älskar den nya rockigare stilen som albumet har. Finns ingen låt som jag inte tycker om hittills men mest har jag fastnat för half a heart,don't forget where you belong,strong,happily,does he know,diana,little black dress.....ja ni ser hela albumet är awesome! Att killarna varit med och skrivit de flesta låtarna gör det bara ännu bättre! 
 
 
 
 

1D day

Kom nyss hem från Motala och Evelina. Har spenderat natten med henne och Bellis framför 1D day! En 7, 5 timmars lång livestream med one direction, sjukt att dom lägger ner så mycket tid och pengar bara för att göra oss glada och visa hur tacksamma dom faktiskt är. Världens bästa killar. ♥

Oh no

 
Höll på att missa mitt tåg hem från Karlstad idag men hade riktig tur och hann precis. Så nu är jag alltså hemhemma och stannar här ända tills på måndagkväll. Imorgon blir det att shoppa julklappar med mamma och sen senare dra till min saknade Evelinis! Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av gossip girl, puss på er!
 
'
 
Helgens tips är att lyssna på little mix nya album Salute!