Fuck Fridays

 
När är enda gången man inte gillar fredagar? Jo när man har lov,det innebär att lovet snart är slut och det är ju not so underbart. Fast det här lovet har kännts rätt så meningslöst, inte gjort nånting direkt  men det är ju skönt det med. Ser inte direkt fram mot att komma tillbaka till skolan och ha prov om hundens organ på onsdag men jag ser fram mot att köpa nytt gymkort på måndag och kötta järnet fram tills påsk. 
 
Igår var jag ute och red på fina Isak,ibland saknar jag att vara ute och rida och inte tänka på någonting annat. Är nog helt klart bästa sättet att rensa tankarna. Nu ska jag förbereda lite lunch tills mamma kommer hem från jobbet,vi hörs amigos!
-
 
 

Free

Gick upp tidigt i morse och åkte med mamma till stan, var tvungen att fixa något med mitt konto nu när jag blir 18. Efteråt åkte vi och åt lunch hos mormor och morfar. Ikväll blev det en fika hos saknade Anneli och Liza, träffade även lille Charlie. Mys hela dagen! Nu ska jag kolla på top model,cheers!
.
 
Kassa mobilbilder  men han är ju för söt xxx
-

Motivation come back

 
Det som är skönast med att ha lov en vecka efter alla är att när de klagar över att de måste upp till skolan på morgonen så vet jag att jag kan sova hur länge jag vill. Så det gjorde jag idag,sov ut. På eftermiddagen hjälpte jag min syster lite och tjänade lite cash,I need it. Har börjat en nyttig vecka nu känner jag. Behöver verkligen få tillbaka motivationen och skärpa till mig nu. 3 månader tills Skottland,skärp dig nu Angélika förfan.
.
 
 
 

5 SOS

 
Sitter i sängen och kollar på 5sos's twitcam samtidigt som jag planerar och fixar med lite annat. Idag har vi haft massageutbildning och prov i historia2. Failade stort...historia som jag älskar och inte är nöjd med lägre betyg än B i. Ni fattar inte hur det känns. Så besviken att jag inte pluggade ordentligt, har inte fått tillbaka resultatet men det lär inte vara högre än E. Får försöka komplettera efter lovet.
 
Lov, imorgon är det äntligen lov!! Har massage på morgonen och sen så tar jag tåget hemhem. I helgen ska jag försöka catcha upp lite med några amigos som har haft lov den här veckan,får se hur det blir. Hoppas även att Sverige går vidare till OS finalen i hockey,så grymt det var med VM-guldet förra året. Fingers crossed!

.
Ni vet ju hur mycket jag älskar att vara med i tidningar, NWT intervjuade mig och Pernills på mässan!