IT´S A MATCH

Nu ska jag avslöja något riktigt roligt för er. För ett tag sen matchade jag med en ny familj som jag flyttar in hos i september! Denna gången kommer jag ta hand om två små pojkar F, 2 år och N som föddes i januari i år. Mamman är uppväxt i Sverige och pappan kommer från Danmark så min nya familj är alltså skandinavisk! Familjen bor i en superfräsch lägenhet i Fulham. Jag var där och hälsade på sist jag var i London och nu är jag jättetaggad på att börja som deras nanny. Dags för ett nytt äventyr!
 
 

Ed Sheeran

I torsdags kväll när jobbveckan var slut körde jag en spontanare och köpte en biljett till Ed Sheerans O2 show. En special konsert för att fira arenans 10 års jubileum. Inte billigt men helt klart värt varenda pence!
 
 
 
 

#10YearsOfTheO2 ➗💛💚💙💜

Ett inlägg delat av Angie (@angeliika) Jun 22, 2017 kl. 3:06 PDT

 
 
Igår åkte jag till Hackney för att träffa Louise som bor där. Vi promenerade runt lite och köpte med oss lunch som vi åt i parken. 
 
 

Back at it

Snart är första jobbveckan här i London slut för mig. Jag kom hem till Streatis vid halv 12 i söndags, mina väskor hade vägts in på 18kg och 19,8kg och det var 30 grader varm så det var en svettig och trött Angelika som knackade på dörren. Efter att jag packat upp och vi alla hade kramats gick vi ner till parken och hade en liten picknick. På eftermiddagen fick jag ta min efterlängtade nap innan vi åt älgsteken jag tagit med mig från Sverige till middag, succé!
 
 
 
 
 
Nu i veckan har jag mest hängt här hemma. Igår var jag en sväng i Wimbledon och brunchade på bill´s med en ny tjej som heter Hanna. Var kul att träffa någon ny, just nu är jag ju ensam här av mitt gamla gang!

The last week in Sweden for a while

Imorgon far jag mot London igen. Den sista tiden har verkligen flugit förbi. 9 månader är det sen jag lämna mitt hood i Streatis. 

 
Förra helgen var det stort firande för min lilla mormor som blev 80 år. I veckan har jag jobbat min sista dag på förskolan och nu idag har jag ätit middag hos mormor och morfar. Bella och Evelina kom även förbi för lite tacos.
 
Nu ska jag försöka få ett par timmars sömn innan det är dags för take off. See ya in London!