Angelika

Day 13 of 175
För snart två veckor satte jag mig och gjorde ett rutnät, i rutorna skrev jag siffrorna 1-175. Det var 175 dagar kvar då, tills jag sitter på planet till Spanien. Idag kryssade jag dag 13. När man tittar på vad som hände för ett halvår sen inser man att sex månader faktiskt inte är så lång tid. Om en månad är det just sex månader sen jag lämnade London. Den förste mars har jag även jobbat längre här i Sverige än jag har kvar att jobba innan nästa äventyr. Tid är en himla märklig sak?
 
 
Alltid när jag sätter mig och ska blogga kommer jag tillbaka till sånt här, framtiden. Det finns liksom inte så jättemycket att skriva om just nu. Plus, jag är så dålig på att ta bilder i min vardag. Men de flesta dagarna är desamma jag vaknar, jobbar, käkar, går en promenad, tittar lite på någon serie sen går jag och lägger mig igen.
 
Så tråkigt som det kanske lät i den beskrivningen är det dock inte, det kunde absolut ha varit så mycket värre. Jag är så glad och tacksam att jag fick mitt jobb som framför allt ger mig erfarenhet. Erfarenhet kan man aldrig få nog av, erfarenhet och tid.
 
 
Change of destination
 
I fredags kom jag och Evelina äntligen fram till ett beslut efter velande disskusioner i veckor om USA, Kroatien, Portugal och alla andra ställen vi haft uppe på tapeten. Någonstans i planeringen kände vi båda att den där riktiga glödande längtan efter USA inte riktigt fanns där, den dog någonstans påvägen och visst vill jag fortfarande dit men tiden känns inte helt rätt. Så vi började spona på vart vi ska styra vår kos istället. För visst vill vi resa någonstans i sommar efter en vår full av jobb. 
 
Vi kom fram till att vi ville ha sol, bad, paraplydrinkar, utflykter och musik. Så efter en hel del reserch landade vi på IBIZA! En ö med lite av allt, lite dyrare än en vanlig solsemester men förhoppningsvis får vi maxa vår upplevelse och se våra favorit dj´s. 
 
 
 
Återigen fascineras jag över hur ett beslut kan leda till en nya destinationer. Tänk om vi inte åkt till EDC i somras där jag framför mainstage någonstans under Don Diablo förälskade mig i denna typ av musik och kultur.
 
 
Årets sista dagar
 
Tänkte dela med mig av några bilder från sista dagarna av 2016.  På onsdagen innan nyår tog jag tåget ner till Borås där Vickan, Rickster och Evelina mötte upp mig. Vi åt riktigt frächa burgare på Tugg innan vi åkte hem till Vickan´s lilla by i Västra Götaland. Hade det supermysigt, spelade kort, fikade, pratade om allt som hänt under det senaste halvåret. Tänk att det är ett halvår sen jag kramade Vickiz hejdå på St Parcas. En reunion av Von Gang satt inte fel!
 
På fredags morgonen rullade sen jag och Evelina iväg med hennes bil mot Ullared där vi shoppade ett par timmar. Sen åkte vi hem till hennes crib i Helsinborg. Sov ut på lördagen innan vi gick en runda på stan och åt en fab nyårslunch. När vi kom hem igen napade vi, fixade oss för att ta lite selfies och spelade bingo. Åt middag och drack skumpa. Klockan tolv såg vi racketerna från balkongen och skålade till tonerna av Abba´s Happy New Year. Goalis.
 
 
Värmde i hjärtat när denna julklapp landade i brevlådan några dagar innan jul, mina små babies.
 
 
Nu går vi mot nya tider, 2017 ett år to rebuild and renew. Vem vet vart jag befinner mig nyår 2017?