Dags att packa igen

Hello amigos, hoppas ni alla haft en riktigt bra påsk! Har inte direkt haft tid att uppdatera här så mycket under min vecka hemma i Sverige. Imorgon kväll flyger jag tillbaka till London. Har under veckan hunnit med middag hos mormor och morfar, påskfirande med släkten, sleepover med Bella och Evelina, agilityträning med Speedy, myskväll med Sabina, fika med Anneli & Liza och en hel del mer. Som ni hör har jag haft fullt upp!
 
Tänkte iaf kika in här en snabbis nu när jag håller på och packar mina väskor. Har lite sommarkläder som jag ska ta med mig, ska vara 18 grader och sol på söndag så ser fram mot att komma till ett varmt London! 
 
 
 

Packat och klart

Vilken dag det var igår, solen sken hela dagen och det var 21 grader i hörnet på vår uteplats. Satt ute och njöt, tror nästan jag fick lite färg. Pratade med Sabina och målade i min målarbok. 
 
Hoppades att det skulle vara lika fint idag men nej, regn och rusk. Var en sväng i tooting och köpte lite presenter till de som fyllt år under tiden jag varit borta. Packade det sista och spenderade lite extra tid med barnen efter att jag slutat. Fick en liten påskpresent, praliner från hotel chocolat. Sötungar!
 
Nu står väskorna färdig packade och jag har dubbelkollat allt, imorgon så här dags är jag i Sverige!!!
 


4 days to go

Måndag och endast 4 dagar kvar tills jag är hemma i Sverige för en veckas semester!! Ska bli så skönt att komma hem och bara få vara, även fast jag trivs jättebra med min familj och skulle säga att jag känner mig hemma här så är det inte på samma sätt.
 
Nu sitter jag och pratar med Sabina på skype, har börjat packa lite också. Kollat över garderoben på vad jag inte kommer behöva ha här mer, lika bra att försöka få med mig lite grejer hem. Cheers!
 
Dog typ när jag såg den här, hur kreativt?!


Hatfield

Hello amigos!! Igår följde jag med Vickan upp till Hatfield som ligger norr om London. Vi passade på att äta lunch på ett nytt nandos innan vi gick mot universitet som vi var därför egentligen. Vickan kanske ska börja där i höst så vi skulle på deras öppethus för att kolla läget! Vid sex var vi tillbaka i London och jag åkte direkt hem då jag varit väldigt förkyld sista tiden och inte mått så bra.
 
Idag tog jag en lång sovmorgon och spenderade lite tid med min hostfamily på dagen. Tog tåget till blackan för att käka middag med Vickan på vapiano southwark. Vi satt och pratade några timmar innan vi följdes upp till millenium bridge där vi sa adjö och gick åt varsitt håll.