Angelika

Dags att packa igen
Hello amigos, hoppas ni alla haft en riktigt bra påsk! Har inte direkt haft tid att uppdatera här så mycket under min vecka hemma i Sverige. Imorgon kväll flyger jag tillbaka till London. Har under veckan hunnit med middag hos mormor och morfar, påskfirande med släkten, sleepover med Bella och Evelina, agilityträning med Speedy, myskväll med Sabina, fika med Anneli & Liza och en hel del mer. Som ni hör har jag haft fullt upp!
 
Tänkte iaf kika in här en snabbis nu när jag håller på och packar mina väskor. Har lite sommarkläder som jag ska ta med mig, ska vara 18 grader och sol på söndag så ser fram mot att komma till ett varmt London! 
 
 
 
Packat och klart
Vilken dag det var igår, solen sken hela dagen och det var 21 grader i hörnet på vår uteplats. Satt ute och njöt, tror nästan jag fick lite färg. Pratade med Sabina och målade i min målarbok. 
 
Hoppades att det skulle vara lika fint idag men nej, regn och rusk. Var en sväng i tooting och köpte lite presenter till de som fyllt år under tiden jag varit borta. Packade det sista och spenderade lite extra tid med barnen efter att jag slutat. Fick en liten påskpresent, praliner från hotel chocolat. Sötungar!
 
Nu står väskorna färdig packade och jag har dubbelkollat allt, imorgon så här dags är jag i Sverige!!!