Ikea

 
Kom nyss hem från ikea i Croydon. Jag och Erika bestämde oss för att ta en tripp dit idag.De hade redan börjat med julpynt, fanns en massa julstjärnor det kändes lite tidigt.
 
Jag köpte lite ramar och ljus så nu ska jag fixa i ordning det sista här i mitt rum, tänkte visa hur det ser ut sen. Från matavdelningen fick jag med mig lingonsylt och en marabou. Så nu kan vi äta köttbullar på rikigt. Sen åt vi lunch där med såklart, jag bröt den svenska trenden med köttbullar och åt fisk,gott!
 
 

Primrose Hill

Söndagen spenderade en väldigt hes (nästan stum) Angelika ihop med Evelina och Vickan i Primrose Hill. Vi köpte med oss en massa gott från Morrisons och hade en stor picknick. Var riktigt mysigt, solen låg på sådär perfekt och det var en väldigt bra höstdag i London.
 
 
 
 

On The Road Again Tour 2015 - London 26/9

 
Av alla gånger jag sett dessa killar skulle jag nog säga att lördagens konsert kommer in på plats nummer fyra. De var riktigt kul att få se dem spela en lite mera uppdaterad setlist. Att också få komma tillbaka till O2 där jag såg dem första gången var så sjukt, har inte varit inne i den arenan sen när jag såg dem på TMH tour 2013. Minns hur jag då tyckte att det var så stort, men nu kändes det så himla litet efter att ha varit på alla dessa stadiums. Lite mera gig känsla än stor konsert!
 
Tre favoriter från kvällen
 
- Act My Age - oslagbart bäst
- Where Do Broken Heart's Go - bc fav
- Lee Lodge - den gigantiska blombuketten

Yesterday

Igår hade jag och Evelina bestämt att vi skulle mötas vid Blackfriars. Vi hade tänkt oss att gå till millenium bridge, shakespear's globe och boruogh market. En sån där dag som man passar på och checkar av små saker på bucketlisten.
 
 
När vi sedan var på jakt efter ett lunch ställe så började vi prata om hur kul det skulle vara att spontant köpa biljetter till one direction's spelning på kvällen. Så så blev det, vi började dagen vid millenium bridge och avslutade på O2 arena. Så himla spontant och kul, väldigt vi på någotvis. Och ja givetvis hann vi med Nandos innan konserten med!