STUDENTEN

I fredags tog jag studenten!! Jag har knappt förstått det än, känns som vi bara har fått sommarlov. Under tiden i kyrkan och skolan hade jag den märkligaste kännslan i kroppen, förvirrad av att tre år har sprungit iväg så snabbt. Jag grät knappt någonting,försökte nästan för att inte verka okänslig men det gick bara inte. Inte förens jag sa hejdå till Maja och Caroline. Då brast det och jag grät nästan hela dagen från jag hade kramat dem hejdå.
 
Jag är så otroligt tacksam för att jag fått lära känna dem, för allt de gjort för mig. Det är ingen lögn att jag aldrig hade orkat stanna kvar på skolan utan dem. Det här sista året på akademin har helt klart varit det bästa. Jag har utvecklats så otroligt mycket och det är långt ifrån samma Angelika som kom dit i ettan som åkte därifrån i fredags. Jag är så nöjd med mitt val och med hur långt jag kommit.
 
Nu några dagar efteråt har jag börjat bearbeta allt och det känns bra ändå, det är dags för ett nytt kapitel att ta vid av mitt liv. Jag är färdig med Forshaga och skolan, det som gör ont i hjärtat är att veta att jag inte kommer ha mina bästavänner en kvart bort längre. Jag kommer sakna våra myskvällar och utgångar. Alla dessa minnen kommer alltid finnas kvar med mig. Men jag vet att om vi alla vill så kommer vi klara av att hålla kontakten med varandra, trotts att det just nu gör ont att tänka på det här som ett avslut.
 
 
HSPG 12-15 , världens bästa klass! <3

Prom

Sitter i mitt rum i Forshaga och skriver det sista inlägget härifrån någonsin. Nästan allt är ner packat och det är städat i varje liten vrå. Imorgon tar jag studenten. Har inte förstått än. Ikväll ska vi till Dallas för en sista kväll tillsammans. Igår hade vi bal och alla var så himla fina. Vi dansade och hade en sjuktkul kväll tillsammans.
 
Jag har gått från att längta galet efter imorgon till att vilja bromsa tiden för en stund. Jag känner mig vilsen just nu,på måndag ska jag försöka ta tag i allt och fundera på vad jag vill. Igår fick min vattenfasta maskara tjäna sitt syfte för första gången ,hatkärlek till allt det här.
 
 
 

#STUDENTEN15

Nu har studentveckan (veckorna) dragit igång på riktigt. Nästa vecka tar vi studenten, hur galet?!!! Kommer nog inte bli så mycket uppdaterat här nu under den sista tiden i värmland, men får se om jag har något kul att blogga om! Cheers på er sålänge!! Nedan får ni några bilder från igår kväll,de sista har jag snott från Pernilla som ni ser.
 
 

ROCK OUT WITH YOUR SOCKS OUT

Var ju på 5SOS konsert i Stockholm igår. Mamma hämtade mig direkt efter jag skrivit klart engelska nationella (mitt sista prov EVER!!!) och körde mig i rekordfart till Motala där Bella och Evelina väntade. Vi åkte buss därifrån till Globen, jättesmidigt att komma direkt dit och direkt hem efter. Fick sitta i kö ett tag inatt på E4an pga olyckan som hade hänt under kvällen. Hem kom vi iaf!
 
Sossarna var lika bra som vanligt, jag tycker publiken var lite seg men den kom igång rätt bra på slutet iaf. Älskar konserter så himla mycket, mår så himla bra när jag står där och skriker med alla andra som är lika eller iaf nästan lika galna som jag. Så otroligt taggad på OTRA nästa månad gaaah.
 
 
Favs från kvällen blir nog Good Girls, End Up Here, Heartache On The Big Screen och självklart när de tog upp en Jesper på scenen. Super cool!