Angelika

STUDENTEN
I fredags tog jag studenten!! Jag har knappt förstått det än, känns som vi bara har fått sommarlov. Under tiden i kyrkan och skolan hade jag den märkligaste kännslan i kroppen, förvirrad av att tre år har sprungit iväg så snabbt. Jag grät knappt någonting,försökte nästan för att inte verka okänslig men det gick bara inte. Inte förens jag sa hejdå till Maja och Caroline. Då brast det och jag grät nästan hela dagen från jag hade kramat dem hejdå.
 
Jag är så otroligt tacksam för att jag fått lära känna dem, för allt de gjort för mig. Det är ingen lögn att jag aldrig hade orkat stanna kvar på skolan utan dem. Det här sista året på akademin har helt klart varit det bästa. Jag har utvecklats så otroligt mycket och det är långt ifrån samma Angelika som kom dit i ettan som åkte därifrån i fredags. Jag är så nöjd med mitt val och med hur långt jag kommit.
 
Nu några dagar efteråt har jag börjat bearbeta allt och det känns bra ändå, det är dags för ett nytt kapitel att ta vid av mitt liv. Jag är färdig med Forshaga och skolan, det som gör ont i hjärtat är att veta att jag inte kommer ha mina bästavänner en kvart bort längre. Jag kommer sakna våra myskvällar och utgångar. Alla dessa minnen kommer alltid finnas kvar med mig. Men jag vet att om vi alla vill så kommer vi klara av att hålla kontakten med varandra, trotts att det just nu gör ont att tänka på det här som ett avslut.
 
 
HSPG 12-15 , världens bästa klass! <3
Prom
Sitter i mitt rum i Forshaga och skriver det sista inlägget härifrån någonsin. Nästan allt är ner packat och det är städat i varje liten vrå. Imorgon tar jag studenten. Har inte förstått än. Ikväll ska vi till Dallas för en sista kväll tillsammans. Igår hade vi bal och alla var så himla fina. Vi dansade och hade en sjuktkul kväll tillsammans.
 
Jag har gått från att längta galet efter imorgon till att vilja bromsa tiden för en stund. Jag känner mig vilsen just nu,på måndag ska jag försöka ta tag i allt och fundera på vad jag vill. Igår fick min vattenfasta maskara tjäna sitt syfte för första gången ,hatkärlek till allt det här.
 
 
 
#STUDENTEN15
Nu har studentveckan (veckorna) dragit igång på riktigt. Nästa vecka tar vi studenten, hur galet?!!! Kommer nog inte bli så mycket uppdaterat här nu under den sista tiden i värmland, men får se om jag har något kul att blogga om! Cheers på er sålänge!! Nedan får ni några bilder från igår kväll,de sista har jag snott från Pernilla som ni ser.