Free but busy

 
Den här veckan har jag nästan varit helt ledig, bara jobbat några få timmar åt min nanny familj då de är på semester. Har passat på att försöka träffa så många vänner jag kan för nåsta tisdag börjar jag ju på nya jobbet! I måndags spenderade jag eftermiddagen hemma hos Sabbe G´s mamma. Min lilla norrläning har ju vart hemma på besök, så himla glad att hon hade tid att träffa mig. Saknar att ha henne nära.
 
 
I onsdags åkte jag in till Motala en sväng. Fikade med Bella och Evelina. Glömde tyvärr bort att ta en bild men vi hade som vanligt mycket kul och Evelina fick sin födelsedagspresent!
 
På tal om födelsedagar, i lördags fyllde världens bästa kiddos år. Som the pro ex au pair that I am så lyckades jag tajma så brevbäraren knackade på dörren med mitt packet under födelsedags frukosten! Igår fick jag äntligen se dem igen över skype. Lillan hade tappat två tänder och Nu har äntligen fått sitt piano så hon kan öva hemma. Kändes så konstigt att se dem där vid matbordet i huset som även var mitt hem i ett år. Min fina extra familj, förhoppningsvis är det jag som knackar på deras dörr om inte allt för länge.
 
 Skype fastnade jag sen framför ännu en gång fast då med mina London bitches. Världens bästa au pair gäng det var vi, ingen kan säga något annat.
 
 
 

Good and bad news

 
 
Nu var den en stund sen jag tittade in här och skrev några rader. Det har delvis berott på att jag varit riktigt sjuk, blev hemma från jobbet en hel vecka. Började med högfeber och vad jag trodde var halsfluss och slutade med ett ansikte fullt av svinkoppor. På vårdcentralen kom de fram till att jag inte hade bakterier i halsen utan förmodligen ett virus, fick tillslut pencillin mot hudutslagen så nu ser jag nästan ut som vanligt igen.
 
Men något som är väldigt bra är att jag blivit erbjuden ett vik på en förskola, förhoppningsvis ända fram till sommaren om allt funkar som det ska. Börjar om en vecka och är såklart jättetaggad på att börja jobba lite mer ordentligt!
 
 
Förra helgen åkte vi neråt skåneland och jag passade på att övernatta hos Evelina i Helsingborg. Fick se hennes älskade barndomshem Viken som vi alla fått höra så mycket om under året i London. Självklart drack vi skumpa och åt daimtårta, det är det vi gör bäst. Det var himla fint att få se henne live igen efter 2 månader från varandra, 2 månader för mycket. 
 
 

OKTOBER

Hur kan det redan vara oktober? En hel månad har nu gått sen jag lämnade England. Har hunnit jobba som nanny i tre veckor och börjat lära känna barnen på riktigt. Förra fredagen var jag och mamma i Ullared en sväng. Jag shoppade inte så mycket men fick med mig lite julklappar och nya ridbyxor hem.
 
 
I fredags kväll träffade jag äntligen Liza och Anneli igen. Firade att jag kommit hem och att Liza fyllt år. Igår var jag i Motala en sväng och lunchade med Evelina på ströget, hon skulle iväg så blev en väldigt snabb visit. Åkte hem igen och skypade med min andra Evelina i ett par timmar.
 
En hel månad i Sverige innebär ju också en hel månad från min soulis. Updaterad av the one and only Sabbe G har jag också hunnit med att bli. Den lilla partypinglan lever ju fortfarande livet på de brittiska öarna, lite smått avis men jag vet att hon lever för mig med.
 
 

New music

Vilken vecka det har varit i EDM världen med både Galantis, The Chainsmokers och Major Lazers nya releaser. Längtar till nästa års festivaler där alla tre står på topplistan. Kan ju inte inte lägga in Niall Horan´s första singel This Town här heller. The world is blessed this week.