Angelika

Free but busy
 
Den här veckan har jag nästan varit helt ledig, bara jobbat några få timmar åt min nanny familj då de är på semester. Har passat på att försöka träffa så många vänner jag kan för nåsta tisdag börjar jag ju på nya jobbet! I måndags spenderade jag eftermiddagen hemma hos Sabbe G´s mamma. Min lilla norrläning har ju vart hemma på besök, så himla glad att hon hade tid att träffa mig. Saknar att ha henne nära.
 
 
I onsdags åkte jag in till Motala en sväng. Fikade med Bella och Evelina. Glömde tyvärr bort att ta en bild men vi hade som vanligt mycket kul och Evelina fick sin födelsedagspresent!
 
På tal om födelsedagar, i lördags fyllde världens bästa kiddos år. Som the pro ex au pair that I am så lyckades jag tajma så brevbäraren knackade på dörren med mitt packet under födelsedags frukosten! Igår fick jag äntligen se dem igen över skype. Lillan hade tappat två tänder och Nu har äntligen fått sitt piano så hon kan öva hemma. Kändes så konstigt att se dem där vid matbordet i huset som även var mitt hem i ett år. Min fina extra familj, förhoppningsvis är det jag som knackar på deras dörr om inte allt för länge.
 
 Skype fastnade jag sen framför ännu en gång fast då med mina London bitches. Världens bästa au pair gäng det var vi, ingen kan säga något annat.
 
 
 
Good and bad news
 
 
Nu var den en stund sen jag tittade in här och skrev några rader. Det har delvis berott på att jag varit riktigt sjuk, blev hemma från jobbet en hel vecka. Började med högfeber och vad jag trodde var halsfluss och slutade med ett ansikte fullt av svinkoppor. På vårdcentralen kom de fram till att jag inte hade bakterier i halsen utan förmodligen ett virus, fick tillslut pencillin mot hudutslagen så nu ser jag nästan ut som vanligt igen.
 
Men något som är väldigt bra är att jag blivit erbjuden ett vik på en förskola, förhoppningsvis ända fram till sommaren om allt funkar som det ska. Börjar om en vecka och är såklart jättetaggad på att börja jobba lite mer ordentligt!
 
 
Förra helgen åkte vi neråt skåneland och jag passade på att övernatta hos Evelina i Helsingborg. Fick se hennes älskade barndomshem Viken som vi alla fått höra så mycket om under året i London. Självklart drack vi skumpa och åt daimtårta, det är det vi gör bäst. Det var himla fint att få se henne live igen efter 2 månader från varandra, 2 månader för mycket.