Angelika

Loose Woman
Mötte imorse upp med Evelina på Blackis. Jag hade fått en invite att gå på en livesänd lunchshow på itv som heter Loose Woman. Tyvärr är det så att det alltid skickas ut mer biljetter än det finna platser i studion eftersom att de vill fylla upp den och inte få tomma platser. Så
Denna gången var vi lite för sena och kom inte in!


Vi gick istället till Caffé Nero London Bridge och åt lunchis innan EP var tvungen att åka hem och jobba. Då
Jag varit lite förkyld hela veckan tog jag straxt därefter min buss hem jag med. Ska titta på outlander nu innan jag ska sova!
KYGO - CLOUD NINE TOUR
I lördags var det dags för vårens event, KYGO. Har längtat efter denna dag sen biljetterna släpptes. Vi hade bestämt oss för att vara först i kön så vi kunde välja bästa platsen, så vi träffades utanför O2 Brixton vid ett. Satt där själva och käkade cookies i någon timme innan vi fick sällskap av en kille. Så såg kön ut fram till fyra tiden. Då började det öka på mer och mer. Jag gick iväg och köpte nandos takeaway. Det ligger nämligen ett nandos på andra sidan vägen, perfekt!
 
Vid sex började de orginisera upp kön lite och vi insåg att det fanns en vipkö, alla med O2 simkort till mobilen får nämligen gå in med upp till tre vänner före alla andra. Kan säga att känslan att få höra det efter 5 timmar i regnet inte var det roligaste men...vi hade gjort en vän i våran köbuddie och han bjöd med oss två in på sitt. Vi var glada igen och vakten sjöng can you feel the love to night, ett fint moment.
 
Väl inne fick vi varsitt armband som blinkade rött när man rörde på armen, tog tyvärr aldrig någon bild men det var häftigt för när alla dansade blev det som ett ljushav. Vi hamnade på drömplatsen, första raden lite till vänster om mixerbordet och till höger om pianot. Goals.
 
Passade på att ta en bild med alla våra urgulliga fans...
 
 
Efter två förband som var lite halvbra sådär så slog klockan kvart över nio och mitt liv är typ förändrat sen dess. Vet att jag brukar säga att konserter jag varit på varit riktigt bra men förutom 1D på stadium så är det här det BÄSTA jag sett.
 
Denna man, vet inte vart jag ska börja. Jag kan inte välja mitt favorit moment. Det skulle kunna vara när Parson James kommer in och sjunger stole the show och hela publiken blir dränkta i konfetti? Eller all denna pyroteknik som gav showen det där lilla extra? Kanske när han tar in en orkester på scenen som spelade nothing left? När han sätter sig ner vid sitt piano och spelar firestone och hela publiken sjunger med till varje ord? Det går bara inte, oslagbart.
 
 
 
Kan ni se Svenskarna på första raden, tror ingen där missade oss iaf. Tyvärr fick vi han inte att prata norska men man såg att han uppskattade vår nordiska support...
 
 
Bananpankaka
 Den här veckan har rullat på fort som bara den. Redan onsdag, barnen är nu i full gång med sina aktiviteter och har kommit in i vardagen igen. Jag har börjat få in en rutin att jag går ut och går en promenad när jag lämnat barnen, kommer hem duschar och lunchskypar med EP. 
 
I helgen är det äntligen dags för Kygo i Brixton, tiden går galet fort!