MITT 2016

Då har det blivit dags för min årliga årsresumé här på bloggen. Året började med åtta månader som en äkta LondonSvensk, tror ingen har missat det. Massor med konserter, utgångar, myskvällar och lite små resor till städer som Glasgow, Dublin och Cardiff. Fick ett par besök från Sverige och var även hemma på semster här själv. De sista fyra månaderna har fyllts av att träffa alla här hemma igen, söka jobb och börja jobba. Här kommer mina top nio gillade bilder på instagram, summerar mitt år rätt bra!
 
 
 
 
 
 
Har verkligen varit ett helt fantastiskt 2016 och minnen för livet har helt klart gjorts. Skålis för ett minst lika bra 2017! Gott nytt år min favorit stalkers. xxxx

NYÅRSLISTA - 2016!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 
Looooooooads of things, var balnd annat på festival för första gången men inte sista! 
 
Höll du några av dina nyårslöften?
 
Ja det skulle jag ändå säga, försökt leva livet till max. 
 
Vilka länder besökte du?
 
Sverige, England, Irland, Skottland, Wales

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
 
1 juni - Glarre resan. 10 juni - När jag träffade Nialler. 9 juli - EDC.  31 augusti - När jag flyttade hem från London.
 
Största misstaget?
 
Snarare det minsta
 
Bästa köpet?
 
Samma som varje år, alla konsertbiljetter worth every penny!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
 
Chockerande nog....konserter,festivaler och flygbiljetter.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
 
Sabbe G´s och min resa till Glarre. När jag äntligen träffade Niall, EDC i juli och alla stunder med mina kiddos där jag känt att de verkligen ville att jag skulle stanna.
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
 
Without you - Avicii
No money - Galantis
I Found A Girl - The Vamps
Dancing Queen - ABBA
Anytime - Don Diablo
Hymn For The Weekend - Coldplay
 
Vad önskar du att du gjort mer?
 
Gått på ännu fler konserter, åkt på Creamfields. Rest mer i England. Druckit mer prossecco.
 
Favoritprogram på TV?
 
Outlander.
 
Bästa boken du läste i år?
 
Har nog inte läst en ända hel bok i år!
 
Årets bästa film?
 
How to be singel.
 
Årets konsert?
 
Oj, vet inte vart jag ska börja har sett så allt från Beyoncé till band som The Vamps och 5sos. Måste nog ändå säga att första raden på Kygo var riktigt speciellt och Electric Daisy Carnival när vi såg Avicii. Wow.
 
Vem saknade du?
 
När jag bodde i London saknade jag så klart Sverige lite grann men nu saknar jag London och mina vänner därifrån ännu mer, isn´t it ironic. 
 
Fick du några nya vänner?
 
Ja det skulle jag säga, träffade lite nya au pair kompisar under våran. Bland annat Becca från Tyskland som jag fortfarande har kontakt med. Ett par britter träffade jag på med!
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
 
Firade med vapiano lunch med Von Gang och gjorde tårta med N och E.
 
Vad ser du mest framemot med år 2017?
 
Umgås med mormor och morfar, faktiskt att vara hälsosam, resa och vart jag tar vägen till hösten!
 
 

I see an eagle

 
Så här fin var himlen när jag åkte hem från jobbet för en veckan sen. Snön har försvunnit nu dock och det känns inte som det är julafton på lördag? Igår var jag i kyrkan på mamma´s körs julkonsert det gav lite mer julkänsla iallafall. I slutet av förra veckan blev jag hemma från jobbet, varit superförkyld. Hann titta ifatt de nya avsnitten av Vikings, annars har jag mest kurerat mig på soffan. Men nu är jag på benen igen!
 
 
 
 

DECEMBER

Och så blev det december! I onsdagas hade jag trotts ett personalrum fyllt med saffranskakor och pepparkakor klarat en hel månad utan massa onödigt socker! Har ju ätit lite vittbröd och räknar ju inte med ketchup och sånt så helt 100 sockerfri är jag ju inte men nästan! Har faktiskt inte varit så svårt, tycker det rullat på rätt bra och just nu känns det inte som att julen inte kommer bli super tuff heller, men vi är ju inte där än.  
 
I veckan som varit har jag fått vara lite slarvig med mina promenader tyvärr, har åkt på en så kallad dagisbacill. Täppt i näsan och ont i halsen. Har iaf inte behövt vara hemma från jobbet vilket är bra. Ihelgen har jag mest vilat upp mig i sängen, skypat med Vickan och Evelina och planerat lite inför nyår samt resternade året. Tänk att det snart är 2017!
 
 
 
 
Vet att jag delat en himla massa låtar i de senaste inläggen men efter veckan som varit kan jag inte låta bli att dela den här också. Köp den och streama den så mycket det bara går.