Angelika

Smått chockad
Hej guys,tänkte göra ett litet kvällsinlägg eftersom bloggningen förmodligen blir dålig i veckan igen. Har dock gjort ett par små tidsinställd inlägg som kommer poppa upp med tiden! När jag loggade in så såg jag att min statestik ökat rejält, blir lite förvånad eftersom jag inte gjort något jag inte brukar göra eller bloggat om något speciellt. Men hoppas att ni gillar vad ni läser och ni får gärna lämna en kommentar!
 
Min söndag har inte varit så speciell, middag med familjen, långpromenad och en löptur innan jag satte mig lite med körkortsfrågorna. Tränade även agility med Speedy för första gången sen DPAC kvalet i maj. Börjar tagga inför finalen och har även kollat ut några fler tävlingar i sommar. Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag ska sova,måste orka upp till kursen imorgon. Klockan ringer kvart i 7....sommarlov var det ja!
 
 
Världens bästa!
Två nya favoriter
I förrgår så trillade 5sos nya album " 5 seconds of summer" ner i brevlådan. Fick ju det förbeställt på signeringen i Södertälje. Har märkt att jag ofta använder mig av meningen "jag är helt kär" men nu är jag det igen. Det är ett så himla bra album och för att vara deras första tycker jag det är riktigt starkt. Av de låtarna man inte hört innan på albumet tror jag att Kiss me Kiss me eller Everything I didn't say är mina favoriter. Ska jag välja en diss så blir det nog English love affair. Men helt klart värt pengarna och det finns att köpa här! Det finns dock inte på spotify än.
 
 
Ett annat nytt album som måste nämnas är ju Ed Sheeran's "X".  Jag har dock inte hunnit lyssna så jättemycket på det än men av vad jag har hört tycker jag att även det är rikitgt bra. Snäppet bättre än det förra albumet "+" som jag älskade. Ska bli så kul att få se och höra dessa låtar live i november. Ed's album går att köpa här!
 
 
Heeeelg
Äntligen helg och ledighet eller plugget har iaf flyttats från körskolan med mig hem. Att ta körkort är komplicerat,alla dessa regler och siffror man måste kunna. Ska försöka plugga stenhårt nu så att jag klarar av det på första försöket. Den här veckan har jag totalt haft 9 körlektioner nästa vecka har jag 9 till och på tisdag ska vi köra halkan,wiiiieeee!! 


Igår slutade vi tidigt och jag spenderade kvällen med Sabina. Lite catchup om allt och inget och sen när det slutade regna följde jag henne hem. Idag ska jag försöka jobba mig igenom några fler körkortstester och fixa lite med sånt jag inte hunnit i veckan. Cheers!