Angelika

Summer 2018 pt. 2

En dag i sommras fick jag spontant ledigt så jag bestämde mig för att göra något extra med dagen och tog där med tåget till Winchester. Det var alla historiska serier som tog mig till den lilla mysiga staden i Hampshire. Jag besökte det gamla slottet, the great hall och tog en titt på katedralen i stan. Framåt eftermiddagen köpte jag mig en bok i en second hand affär och hade en liten picknik uppe på en kulle där man kunde se ut över staden.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Evelina och jag spenderade en söndag på The British Red Cross för att putsa upp våra HLR kunskaper. Bra bild till nanny cvt?

(null)

(null)

En annan helg hamnade vi framför dessa go dinousarier i Crystal Palace. 

Summer 2018 pt. 1
 
Här sitter jag i en säng i Denmark Hill och imrogon är det den förste oktober. Vilken resa det blev att ta sig hit. Den har verkligen inte varit helt rak men i slutet av dagen tror jag man möter alla av en mening och erfarenheter positiva som negativa gör oss alla lite rikare. Ibland är det nog tur man inte vet var man ska och vad som komma skall. Här får ni ett urval av bilder från början av sommaren.
 
Fika med min mini bästie
Vi hejjade fram Sverige på puben, inte allt för populära alla gånger
 
Bullfest som sig bör på sommaren
 
Såg Lewis Watson igen, denna gången på The Tooting Tram
 
Åt livets bästa brunch på The Dynamo i Balham
 
Evelina och jag åkte till Brighton en dag, blev solbrända och spelade ute på piren
 
 
 
Creamfields 2018
 
Creamfields 2018 var fylld av lera som fick mig ångra djupt att jag inte investerat i ett par stövlar. Trotts kylan som regnet bidrog till så var det som förra året rätt fantastiskt. Här får ni några bilder som får samanfatta helgen.