Angelika

Frost
Ligger i sängen och försöker sova, det går inte så bra så tänkte blogga lite. Hittills har jag haft en bra vecka, igår hade vi religionsprov och jag fick B. Idag fick vi sluta tidigare och jag gick milen med S. Helt frostig blev han i pälsen, försökte få till en bra bild men lille vargen höll inte med. The wolf

Hade en grym kväll igår! Vi dansade, sjöng och kladdade färg typ överallt... Dessa babes alltså,underbara. Idag hade vi som tur var sovmorgon, efter lunchen åkte jag med Isabell, Linn och Majsan hemhem. Passade på när jag fick chansen att åka bil. Nu ska jag kolla på film och snart sova, blev inte mycket sömn inatt!
S.A.T.C
Igår tittade jag på sista avsnittet av sex and the city. Efter att ha sett filmerna innan och att Majsan sagt att jag borde ge det en chans så tänkte jag en tråkig dag på jullovet att varför inte? Så på en månad har jag nu sett alla 6 säsonger, inget jätteovanligt för mig som är serienörd kanske men den var helt klart sevärd!  Charlotte är nog min favorit karaktär och jag grät typ i sista avsnittet. Nu är min fråga till er, vad ska jag börja kolla på för serie nu? Jag älskar gossip girl och O.C och skulle gärna vilja se någon mer ungdomserie, helst en som är klar så man inte behöver vänta på nya avsnitt! Kommentera era bästa tips!