Royalmail

Idag när jag gick ut för att hämta posten fick jag en trevlig överraskning. Mina One Dizzle biljetter till London hade kommit! En lättnad, var lite smått orolig för att inte hinna få dem innan jag åker men de kom i god tid den här gången. Efter lite mer än 2,5 år ska jag alltså se dem på O2 arena igen. Det blir åttonde gången jag ser dem och det kommer garanterat bli speciellt att få se dem där jag såg dem för allra första gången igen. Trots att jag kommer bryta min trend och inte stå på andra raden så kan jag inte vänta. Den här gången ska jag komma fräsch och inte ha stått i kö hela natten och dagen, haha.
 
 
Annars då? Jag har nu varit ledig i två dagar, ja ni läste rätt två dagar. Det var längesen det hände så har passat på och bara njutit. I förrgår kväll hade vi våran årliga fiskekväll i skönnarbo. Mina mostrar, morfar och mormor och min familj brukar alltid ses en kväll i slutet av sommarlovet och fiska samt grilla korv där. Alltid lika trevligt, trots att det kom lite regn på oss. Nu ska jag titta på PLL, cheers!
 
 

Paper Towns

I fredags avslutade jag min lediga dag med att åka in till stan där jag träffade Sabina. Vi åkte sedan vidare till Linköping där vi gick på bio och såg Paper Towns. Efter att ha tänkt på den nu i efterhand så måste jag säga att den var riktigt bra! Budskapet att det är viktigast att ha kul och leva, att du ska uppskatta det du redan har och att livet inte alltid slutar med att du får exakt allt du drömt om det gillar jag. För tillskillnad från andra filmer så tycker jag den här visar hur livet faktiskt är. 


Efter bion gick vi och käkade och pratade om allt som hänt sen sist. Hade en superkväll.


Sen åkte jag hem för att titta till min lilla vovvis som råkat skada sig under kvällen, en riktig slagskämpe är det jag har tyvärr. Han hade fått tre tänder i vänster fram vilket resulterade i att mamma fick boka en jourtid hos veterinärnen igår. Kändes lika bra att de fick kolla upp så att allt var helt direkt. Jag jobbade ju själv och de var långa timmar när jag väntade på att få höra om röntgen visade något. 


Det visade iallafall inget till slut så han fick följa med hem igen. Nu blir det vila och antibiotika ett tag fram över. 

 

Eko eko

 
Tjintjong bloggis! Blir inte så mycket inlägg här nu förtiden men händer inte så mycket mer än jobb och de vardagliga just nu. Är så taggad på att komma iväg till London, då kommer jag förhoppningsvis ha en massa kul att dela med mig av!
 
Idag har jag varit ledig, hade bestämt med mormor och morfar att jag skulle åka dit och käka middag. Finns inget bättre än mormors köttbullar! Blev kvar där ett tag och nu när jag kommit hem har jag suttit och gått igenom massa gamla bilder. Ska beställa polarid bilder som jag ska dekorera mitt rum i London med, så jag får lite mera hemma känsla.
 
Behöver även komma på vad jag ska köpa flickorna för present tills när jag kommer dit. Har läst att många ger sina värdbarn böcker som är skrivna av svenska författare som tex. Astrid Lindgren men eftersom mina kids känns rätt kvicka för sin ålder så tror jag inte det passar till just dem. Om någon har en idé så får ni gärna kommentera!
 
 
Den här pinglan träffade jag i lördags, var nästan två månader sen sist, kändes lite skumt att inte träffats på så länge. Vi åkte in till örebro en sväng och hade det lika mysigt som vi alltid har det, ni kan ju tänka er att vi hade en hel del att snacka om efter så lång tid från varandra. Spontant är bäst!

Äpplepaj

 
Hur filtret på bilderna ovan ser ut har jag ingen aning om, tappade nämnligen min iPhone i asfalten i morse. Den har klarat många fall förut men nu fick den nog. Inte en spricka i skärmen men lite alla möjliga färger kommer upp då och då samt att den hela tiden har som ett vitt filter. RIktigt tråkigt att behöva lägga första lönen på en pajad skärm, men men.
 
Igår var jag som sagt ledig och på eftermiddagen åkte jag in till Motala och Evelina. Vi gick runt på stan ett tag först och jag shoppade lite grejer till London. Sen åkte vi hem och gjorde tacos, tittade på PLL och doppade frukt i choklad. Mys. Jag sov kvar där inatt och åkte direkt därifrån till jobbet imorse, nu öppnar jag i några dagar.

New week

Imorgon har jag gjort exakt hälften av veckorna på sommarjobbet. Ledig är jag också och ska åka in till stan och träffa Evelina.

 Härom kvällen skypade jag med min värdfamilj igen, flickorna får sommarlov nu så de kommer ha lite fullt upp med sin semester. Nästa gång vi skypar igen blir när de kommer hem från Frankrike och då är det bara 2 veckor kvar tills jag åker! 

Har börjat prata lite med två andra au pairer som också kommer bo i sw London. De verkar båda trevliga och de känns skönt att veta att man har någon att träffa när man väl kommer dit. Mer om London plans och sånt får bli en annan dag för nu ska jag sova, godnattis babes!