Angelika

2 månader i London
Den här fredagen har jag tillskillnad från övriga fredagar spenderat med barnen. Innan lunch var vi i ishallen och åkte skriskor, den har öppet året om men jag tyckte det kändes lite tidigt för skriskoåkning. Roligt var det iaf, längesen jag åkte sist.
 
Efter lunch spelade vi lite spel och målade prinsessklänningar. Jag skulle laga middag så jag gick iväg och handlade lite. Sen gjorde vi tillsammans hemgjord pizza när jag kom tillbaka.
 
Ikväll ska jag vara barnvakt, R och P ska på en 40års fest inne i stan. Igår la jag flickorna själv för första gången, gick väldigt bra. Dock lät jag dem vara upp lite längre och kolla på film eftersom det är lov och jag tycker vi kan passa på att ha lite mys!
 
 
Your wish
 
Ovan ser ni bilder från igår. Jag och Evelina bestämde oss för att luncha på nandos, vi provade det vid London Bridge som Vickan sagt är hennes favorit. Lite variation är ju bra, vi hamnar nästan alltid på Chandos Street annars.
 
Efter lunchen spenderade vi eftermiddagen med att promenera längs southbank och vidare upp till Victoria. Det kändes verkligen att hösten kommit och vi bestämde oss för att fika på vårat favorit ställe Café Nero. Jag hade tänkt att jag skulle komma hem till sex men som vanligt med Evelina som sällskap så drog det ändå ut till åtta.
 
Idag har jag varit hemma hela dagen. R tog med flickorna på playdate och jag passade på att tvätta när jag ändå hade tid. På eftermiddagen hade jag N själv i några timmar, så himla kul att få spendera lite tid med henne utan att lillasyster avbryter våra konversationer! Både torsdag och fredag ska jag vara barnvakt på eftermiddagen/kvällen, mitt schema är ju lite annorlunda nu när det är lov. Men ser faktiskt fram mot det!
Ledig måndag
Den här veckan är det liksom hemma i Sverige lov här i London. Från början var det tänkt att jag skulle spendera hela dagarna med barnen men sen så had R några dagar att ta ut så hon blev också ledig. Så igår och idag blev jag helt ledig. Jag och Evelina passade på att träffas eftersom hon inte heller behövde jobba.
 
Vi hade bestämt oss för att gå på musikal, så vi började med efter typ två timmar av tjatrande på starbucks att gå och köpa biljetter. Det fick bli Memphis med Matt Cardle i huvudrollen, den spelades på Shaftesbury Theater i Holborn. Tiden innan fördrev vi i China Town ( tips ät aldrig där!) och sedan på någon pub.
 
 
Musikalen var bra men blev lite långtråkig på slutet, tyckte inte heller att storyn hade ett jättebra slut så den får 6/10 sparkles av mig! Efteråt tog vi en promenad längs southbank, så fint att se alla byggnader upplysta i mörkret. Satte oss där en stund innan vi tog varsitt tåg hem.