Angelika

Random
Två saker jag känner för att dela med mig av:


Har 6 stycken inplanerade klass 2 tävlingar att se fram imot, kanske kanske kan vi lyckas ta oss till klass 3 redan till oktober....


Och så världens snyggaste kvinna, Beyoncé vem annars?
4 bilder
 
Igår efter jobbet skjutsade mamma mig till Berglunds där jag bor under helgen och vaktar deras hus och hundar medans de är på semester. Majsan kom och vi gjorde det vi gör bäst, snackade skit i flera timmar. Lagade även tacos och det blev en vanlig myskväll. Åt godis så vi mådde illa och kollade på titanic.
 
 
Efter att hon åkt hem så följde jag med min syster till stranden ett tag, solade och badade. Avslutade med middag och nu är jag hemma igen. Ska läsa lite bloggar och kolla på film. Förövrigt längtar jag tills nästa månad när jag får min första "riktiga" lön!
 
 
 
Of to work
Ska snart käka lunch och åka till jobbet. Eftersom att mina dagar nu är nästan identiska känns det onödigt att blogga, så blir nog lite tomt här fram till helgen. I helgen ska jag tjäna lite extra pengar genom att vara hus/hundvakt, ansträngande I know. Nej men förhoppningsvis kommer Majsan upp och gör mig sällskap,vi har ju inte setts sen skolavslutningen så blir nog skoj! Cheers!