Angelika

Nu är la ändå våren här
Äntligen känns det som våren är här på riktigt? Vågar knappt tro det, men man ska väl inte ropa hej än. Sa till mamma när jag blev sjukskriven att nu ska jag inte behöva skrapa mer rutor på bilen iaf! Håller tummarna att det fina vädret stannar. Något av det jag saknar mest med UK är faktiskt vädret, tro det eller ej men trotts en del regn så är det så himla underbart när körsbärsträden blommar redan i februari. Plus att det inte snöar typ alls där = inga rutor att skrapa eller vägar som behöver plöjas. Inte för jag körde bil där men ändå.
 
 
 
Men enough om vädret. Imorgon börjar jag äntligen jobba igen, ska bli så skönt att få tillbaka mina rutiner. Och det är inte lång tid kvar tills sommaren nu, om tre och en halv månad dricker jag drinkar på Ibiza. 11 veckor räknade jag ut att jag har kvar på jobbet. Milda Matilda jag är nästan där!!!!!!!

 
 
 
Det blir inte alltid som man tänkt sig
När man tror att ens immunförsvar har blivit riktigt bra och man känner sig på gång med träningen, då BOOOM. Lunginflammation och sjukskriven i tre veckor. Har haft två veckor då jag enbart legat i soffan, nu känner jag att jag är påväg tillbaka. Längtar tills jag får gå till jobbet på måndag. Nu måste jag väl iaf ha haft min del av sjukdommar? 
 
I torsdags blev jag 21. Firade med tårta med familjen. I fredags kom Evelina upp till mig, vi har spenderat mestadels av helgen i sängen då jag inte orkar röra på mig så mycket än men jag har njutit av varje sekund av hennes sällskap. Även om det inte blev som jag hade planerat att det skulle bli. Nästa gång vi ses är vi i London. Mindre än två månader kvar nu, längtar så mycket efter mina London kiddos och att bara få vara i livets stad.
 
 
DIVIDE
Till en början var jag lite skeptisk till Ed Sheerans nya sound, men måste säga att jag är förälskad i det här albumet. Mina favoriter är Nancy Mulligan och What Do I Know? Vilka är dina?