Lewis Watson @ Scala

Lewis Watson på Scala var lika amazing som sist. Älskar hur han spelar på så små venues att han kan få hela rummet att vara knäpp tyst ett par minuter. Han är verkligen en sån man vill ska lyckas men samtidigt vill bevara för sig själv. 8/10. 

 

2 years later

Veckan började med spontan besök av Evelina i Fulham, vi firade 2 år sen vi först träffades. Vi hamnade efter en promenad på GBK.
 
 
Har försökt njuta av höstsolen och hängt en hel del i parken med barnen. 
 
 
Helgen kom och fredagen präglades ju som ni alla säkert läst om av det hemska som ännu en gång höll på att inträffa på tuben i Parsons Green. Även om det som tur var inte blev så stort så stängdes hela Fulham av under dagen och ett flertal helikoptrarna cirkulerade över oss. Polisen gör verkligen gång efter gång ett superjobb och de är så förbereda på hur de ska hantera situation. 
 
Efter en skakad morgon vandrade jag ner mot Putney för att ta bussen till Wimbledone och Hanna. Vi käkade lunch på Nandos. På eftermiddagen rörde jag mig in mot central där jag mötte upp med hela Von Gang. Vickan är nu tillbaka efter sitt sommarlov och även vi firade två år! Det blev såklart fika på Nero och sen middag på Bill´s. Vi promenerade vår standard runda till London Bridge.
 
 
Lördagen tog jag och Evelina tuben ut till Uxbridge och Vickan´s casa för sleepover. Vi beställde takeaway och spelade cluedo. En himla fin helg blev det ändå!
 
Kolla så fint hon dekorerat sitt rum!

New job, new possibilities

Nu ska ni få en liten veckoupdate! I måndags började jag mitt nya jobb på riktigt, klockan 7 är min nya start tid. 

 Under veckan har jag lärt känna barnen och deras rutiner. M min hostmum är mamma ledig fram till mitten av månaden så hon har visat mig runt i området, jag har varit i våra olika parker och lekparker. N är nu inskolad på sin förskola och F har gjort sin första dag på sin nya skola. 

Med honom kommer jag få pendla upp till Notting Hill med tuben, han har nämligen lyckats få en plats på en av landets bästa pojkskolor ett erbjudande man inte kan tacka nej till. Skolsystemet här i England är verkligen inte alls sig likt det i Sverige och mycket av de man ser här kan man knappt förstå är sant. Men samhälls klyftan här är verkligen stor och de summorna pengar som läggs på hus, utbildning etc. existerar inte hemma. 

 
Första dagen vi lämnade honom tog vi en promenad i området och M visade mig sina favorit spots. Under promenaden såg vi Hugh Jackman och David Beckham. Helt casual på gatan, Beckham hade hämtat Harper i skolan och M berättade att jag garanterat skulle få se han igen med tiden, då får de bli en selfie. Synd att Harper inte är en pojke och ett par år yngre, det hade ju ändå varit en häftig klasskamrat att ha. 
 
 

På kvällarna har jag somnat som en stock och jag kommer verkligen inte ha långtråkigt här. Fullt upp med två pojkar under tre år, precis som de ska vara!

Time to move!

Hej på er, ni är säkert super nyfikna på min flytt och hur allt går. Jag har varit riktigt busy den senaste veckan och de har inte blivit av att jag ens delat med mig av min sista dag med E & N i Streatis. Sista dagen hade lite oturligt E en playdate på förmiddagen så de blev inte att vi åkte iväg någonstans. Jag och N bakade chokladbollar och jag insåg hur stor även hon blivit. 

 

 
Jag kom verkligen till dem i den där sista tiden när de tyr sig till än lite extra. Min relation till barnen kommer aldrig någon av deras framtida au pairer få, de är båda så mycket mer självständigt nu och det är verkligen bara ett par extra händer som behövs. Jag minns E's första vecka i skolan och hur jag fick släpa och bära henne upp för backen hem hela första halvåret, alla utbrott hon fick för hon var trött eller hungrig och inte kunde kontrollera sig själv som hon kan idag. 
 
När vi hämtat hem lillan myste vi en stund och jag lagade carbonara till middag. Vi tog ett par sista selfies innan jag var tvungen att lämna för Niall konserten. 
 
 
Morgonen efter körde Paulis och barnen upp mig till mitt nya casa i Fulham. Skönt att slippa släpa alla mina väskor på tåget. Har ju samlat på mig extra mycket under sommaren med allt från tält och sovsäck till morgonrock och smink. 
 
Efter vi sagt ett sista hejdå fick jag börja packa upp lite, eftermiddagen spenderade jag med familjen. Vi åt enligt deras tradition pizza till middag, de är fredags mat för dem. Innan jag gick och la mig hittade jag nyckeln till mitt gamla hem i väskan och därmed fick jag återvända bra mycket tidigare än planerat dagen efter. Mer om veckan som varit får ni snart!