Angelika

Lewis Watson @ Scala

Lewis Watson på Scala var lika amazing som sist. Älskar hur han spelar på så små venues att han kan få hela rummet att vara knäpp tyst ett par minuter. Han är verkligen en sån man vill ska lyckas men samtidigt vill bevara för sig själv. 8/10. 

 
2 years later
Veckan började med spontan besök av Evelina i Fulham, vi firade 2 år sen vi först träffades. Vi hamnade efter en promenad på GBK.
 
 
Har försökt njuta av höstsolen och hängt en hel del i parken med barnen. 
 
 
Helgen kom och fredagen präglades ju som ni alla säkert läst om av det hemska som ännu en gång höll på att inträffa på tuben i Parsons Green. Även om det som tur var inte blev så stort så stängdes hela Fulham av under dagen och ett flertal helikoptrarna cirkulerade över oss. Polisen gör verkligen gång efter gång ett superjobb och de är så förbereda på hur de ska hantera situation. 
 
Efter en skakad morgon vandrade jag ner mot Putney för att ta bussen till Wimbledone och Hanna. Vi käkade lunch på Nandos. På eftermiddagen rörde jag mig in mot central där jag mötte upp med hela Von Gang. Vickan är nu tillbaka efter sitt sommarlov och även vi firade två år! Det blev såklart fika på Nero och sen middag på Bill´s. Vi promenerade vår standard runda till London Bridge.
 
 
Lördagen tog jag och Evelina tuben ut till Uxbridge och Vickan´s casa för sleepover. Vi beställde takeaway och spelade cluedo. En himla fin helg blev det ändå!
 
Kolla så fint hon dekorerat sitt rum!