MITT 2017

 
Detta är ju helt galet, i skrivande stund rinner 2017 mot sitt slut. Hur fort har inte det här året gått? 2018 knackar på dörren och jag är mer än redo att öppna. Vilket fantastiskt år det blev ändå. Första halvan var jag hemma i Sverige med mina nära och kära och jobbade på förskola. I juni blev det flytt tillbaka till min gamla au pair familj, den var ju så oförväntad som det kan vara. I September flyttade jag sen in hos dessa sjuka Scandis som jag bor och jobbar hos idag. Nanny life kickade av ordentligt och jag tror det kommer fortsätta en bra bit in på nästa år! 
 
 
 
 
I Juli mötte jag upp med Evelina på Kastrup och vi tog flyget till Ibiza. Det var i efterhand så himla härligt måste jag säga, vet att jag sa när vi kom hem att jag inte tyckte Ibiza var något speciellt direkt men wow vilka tider vi hade. Jag kan knappt förstå att jag varit framför scenen på Ushuaia, we did it. Vi kom till och med backstage, vi såg Kyrre vi såg våran lilla råtta till Manger Myles. Cruisade i bergen gjorde vi med och drack den äckligaste/billigaste skumpan som fanns på ön. 
 
 
Konserter har jag hunnit på en del med, även fast det inte blev så mycket under första halvan av året har jag hunnit se Jonas Blue, Harry Styles x3 , Little Mix, The Vamps, Kygo x2, Martin Garrix x3, Niall Horan, Adele, Ed Sheeran, Lewis Watson, Oliver Heldens och självklart Diplo och alla andra på Creamfields. Måste säga att jag är så glad att vi kom iväg på Creams in the last minute, dit återvänder jag utan tvekan 2018 igen. Det var en helg av total lycka. 
 
 
Hösten sepnderades sen med massvis av hemmakvällar, dagstripp till Cambridge och en weekend i Sheffield. Ett antal tv inspelningar och några spontana utgångar. Två besök från Sverige, först av mamma och pappa och sen av Ida och Charlotte. Året avslutades sen med en tripp till Danmark och jul i Sverige.
 
 
 
 
 
2017 blev alltså året då jag lärde mig dricka rödvin, följde mitt hjärta och vågade testa massa nya saker. 2018 ska jag göra ännu mer av allt, ta vara på alla möjligheter som jag får längs vägen. Vem vet var jag befinner mig om exakt ett år. Gott nytt år min vänner, var rädda om varandra och snåla inte på skumpan. Det ska inte jag!

NYÅRSLISTA 2017

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 
Vilket år det varit i den kategorin, har utmanat mig själv på så många plan!
 
Höll du några av dina nyårslöften?
 
De senaste två åren har jag bara känt att livet handlar väl ändå om att inte hålla tillbaka, att leva så mycket man kan och det skulle jag säga att jag gjort rätt bra!
 
Vilka länder besökte du?
 
Sverige, England, Spanien, Danmark

Vilket datum/händelser från år 2017 kommer du alltid att minnas?
 
Borde bara var positiva grejer här? Men , lunginflammtionen i  mars den glömmer jag aldrig. 13 Maj - Harry Styles live på The Garage. Ibiza resan i Juli - all crusing och Uschuaia såklart! August bankholiday - Creamfields. 
 
Största misstaget?
 
Okej detta är ju självklart när Evelina och jag råkade räkna fel på datumen och åkte hem en dag tidigare från Ibiza, därmed missade vi Martin Garrix på Üshuaia. Vet inte om man ska skratta eller gråta. 
 
Bästa köpet?
 
Alla biljetter!!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
 
Samma som ovan...de går ju lite hand i hand. Men jag älskar dem alla mina biljetter. Konserbiljetter liksom flygbiljetter.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
 
Alltså Creamfields helgen var helt klart årets grej. I efterhand måste jag säga att jag gärna hade rest tillbaka i tiden till när vi var på Ibiza. 
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
 
Congratulations - Post Malone
Forever - Martin Garixx
Came Here For Love - Sigala
Alone - Alan Walker
Power - Little Mix 
Ed Sheeran - Nancy Mulligan
 
Vad önskar du att du gjort mer?
 
Kanske klämt in någon mer weekend resa här i England, druckit lite mer prosecco?
 
Favoritprogram på TV?
 
Outlander och Riverdale såklart.
 
Bästa boken du läste i år?
 
Hm har läst så många så detta är en klurig en.
 
Årets bästa film?
 
AVICII - STORIES
 
Årets konsert?
 
Det här året har tagit mig på en massa DJ gig, mega kända namn som Ed Sheeran och Adele, mina babes Harry och Niall, sen en massa där mellan. Har varit på Ushuaia Ibiza vilket var en life goal upplevelse och så Creams i Augusti. Garrix på O2 Brixton måste nämnas och så små skymtar av L.T men framför allt L.P. Blev en liten skräll hur bra Liam’s nya musik faktiskt är live. Måste jag välja? Då får de bli Creamfields!
 
Vem saknade du?
 
Som alltid när man är i det ena av mina länder saknar man männsikorna i de andra och vise versa men det är så mitt liv ser ut och kommer nog göra ett bra tag till.
 
Fick du några nya vänner?
 
Det har jag faktiskt fått! En del lärde jag känna på mitt jobb på förskolan och andra när jag kom tillbaka till London.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2017?
 
Låg hemma i soffan med lunginflammation, vill minnas att Josefine och Matihas kom med tårta.
 
Vad ser du mest framemot med år 2018?
 
Är så sjukt taggad på Creamfields i Augusti. Att ta vara på tiden och se mer av England, ge mig ut på små camping trips med Evelina!
 
 

Christmas time

 
Nu är det inte långt kvar tills jag lämnar London för lite semester. Tänkte dela med mig av några bilder från den senaste veckan!
 
(null)
 
I tisdags såg jag och Evelina Oliver Heldens på XOYO. 
 
(null)
 
Felle har ju lov så vi har byggt tågbana en hel del.
 
(null)
 
I fredags var jag ledig och mötte upp med Evelina för lunch på Vapis.
 
 
Efter det blev det en promenad genom stan för att spana in ett par julgranar och dricka lite mulled wine.
 

(null)
 
Lördag bjöd på fest.
 
 
Söndag slöade vi hela dagen med Dominos i sängen framför Riverdale.
 
(null)
 
Jag packade min väska och Felle försökte sitt bästa att få mig packa ner honom med.
 
 

Squirel talks pt 2

Veckan som var blev en lång vecka för mig, att börja jobba vid 6 fem mornar i rad tar ut sin rätt på fredag kvällen när man deckar framför riverdale klockan 22. Oturligt nog var Evelina ledig den här fredagen som jag jobbade men hon kom förbi och hängde med Felle och Noah.
 
Vi bakade lussebullar och gick på promenad i bishops park. M hade inte lyckats få in N på nursery som han brukar vara så jag fick ta en taxi med båda barnen för att droppa Felle i Notting Hill. Evelina och jag bestämde oss för att åka vidare till Westfield och leta julklappar medans N sov i vagnen. Efter ett tag tröttnade vi och hamnade på Café Nero. Noah vaknade till liv och som den enkla lilla filur han är nöjde han sig med att leka med en pappersmugg.
 
 
Lördag förmiddag bar det av ut mot Vickans place för en sista Von Gang träff innan hon åker hem till Sverige nu i veckan. Hon hade bakat tryffel och dekorerat sitt rum så fint. En riktig myskväll.
 
 
Söndag vaknade vi till att det snöat! Har aldrig sett så mycket snö på Londons gator tidigare men så mycket att de stängde av båda linjerna in mot centrum tyckte jag kanske inte det borde varit. Jag som skulle vidare till Streatis för att hälsa på hos min gamla familj satte mig på en buss 3,5 timmar innan jag skulle vara där och blev bara 15 min sen. Kul att se hur fascinerade britterna blir av lite snö ändå.
 
 
Väl framme blev det massvis av cuddles och Rachis lagade den godaste Casserolen jag smakat. Casserol är en gryta med vad man har hemma typ och det brukar inte vara min bästa men den här gången lyckades hon. De hade tänt en brasa i vardagsrummet och till och med innförskaffat sig en gran. Ja lite tidigt tycker jag nog det är men ändå mysigt att komma till ett julpyntat hem, här kommer ingen vara hemma över jul så därmed inget julpynt. 
 
 
På kvällskvisten sa jag hejdå och hoppade på ännu en buss för att ta mig hem till sängen i Fulham. Min lärdom av helgen, snöar det i London stanna hemma.

My 2017 Wrapped

(null)
 
Alltid lika kul att se listan spotify sammanställer med sina top songs of the year.
 
Solo Dance var min vår låt, har inte lyssnat på den på evigheter nu men tydligen räckte det att ha den på repeat under fem månader för att ge den första platsen. Alan Walker är ju helt klart den stora vinnaren enligt mina resultat. More Than You Know gick varm under hela Ibiza resan och är väl värd sin fjärde plats. Without You förvånade mig ändå lite med att komma med, med tanke på att albumet släpptes så pass sent och jag innan dess fått streama den på en usel soundcloud länk i typ ett år. 
 
 
Avslutningsvis vill jag också dela med mig av Martin Garrix - Forever som defenitivt kommit med om december månad också räknades in. De senaste veckorna har det var den och bara den om och om igen. Det är något så fridfullt med musik utan vocals. Hur ser ditt 2017 Wrapped Spotify år ut?