Angelika

Midsommar 18
Midsommar i år inledde jag med att ordna en liten midsommar middag till familjen. Romsås med lax, potatis och prinskorvar jag inhandlat från Ikea bjöd jag på. Till efterätt hade jag gjort en marängtårta och det blev succé för britterna.
 
 
 
Midsommarafton mötte jag Evelina på Ikea för lite lunch i Svenskanda. Sen blev det en runda på tesco där vi köpte blommor till våra kransar! Kvällen spenderade vi i Priory Park med att binda krans och lyssna på midsommarmusik.
 
 
I år valde vi att på midsommardagen avgå från de stor Svenska midsommarfirandet i Hyde Park och hade istället en egen uppe vid Ally Pally, Vickan hade fixat lax och Evelina hade gjort sin goda potatissallad med pesto och soltorkade tomater. Själv njöt jag bara.
 
 
På eftermiddagen tog vi en sväng förbi Evelina för att kunna fräscha upp oss lite innan matchen som vi såg på en pub i Finsbury Park. Omringade av tyskar kändes livet lite surt där i sista minuten. Men det var ju ändå midsommar så vi dansade vidare ändå.
 
 
En tripp till Kingston & gig
I fredags mötte jag Vickan i Kingston för en promenad längs vatten ut till Hampton Court Palace. Där köpte vi oss varsin glass och satte oss en stund innan vi gick tillbaka in mot stan. Efter middag på nandos tog vi oss sen till ännu en park och jag tror den förtrollade oss båda. Det kändes som att komma hem till Sverige. En ljummen sommarkväll på en äng i Kingston, en av de bästa fredagarna det här året.
 
 
På lördagen mötte jag Evelina och hennes mamma Anette som var på besök. Vi hade biljetter till Gavin James i Shepherds Bush. Var ett mysigt litet gig!
 
 
A new/old start
 
 
6 månader av året har snart gått. Jag har inte varit nyttigare än förra året, inte har jag heller börjat springa men jag har stått upp för mig själv mer än jag någonsin har gjort. Trotts detta gick de kanske inte riktigt rätt till och min väg i alla lägen men jag försökte så gått jag kunde.
 
Nu sitter jag här i Streatham där allting började för snart tre år sen. Jag kommer stanna här hela sommaren och verkligen njuta av min tid. Inte jobba 40-60h i veckan och få äran att igen ta hand om två små filurer som jag älskar av hela mitt hjärta. Tänk att Evelyn nu är lika gammal som Niamh var när vi först sågs för tre år sen. N har alltid känts så vuxen och kanske har de med att göra att hon är äldst för E hon är fortfarande min lilla tjej, klarar inte av att förlora och sätter sig i knät så fort hon får chansen. Får ett leende på läpparna när jag tänker på de. Tänk hur rätt den matchen blev, inte kunde jag hamnat bättre än i Streatis.
 
Vi får se vart nästa kapitel börjar i september, man vet verkligen aldrig vad som händer.