Angelika

Sista inlägget
 
Ja det här är det sista inlägget jag skriver 2013. Det är snart ett år sen jag skrev första inlägget här på bloggen i januari i år. Trodde att det skulle bli segt att hålla igång den men det har ju faktiskt gått riktigt bra! Jag bloggar ju mest för att jag tycker att det är kul att kunna titta tilbaka och se vad jag har gjort, men även för att mina vänner och andra stalkers ska kunna se vad jag har för mig! ;)
 
 
2013 har varit ett av de bästa åren hittills för mig. När jag tänkte på vilka bilder jag skulle ha med i det här inlägget vart det jättesvårt för det har verkligen hänt så mycket roliga saker i år. Så jag tar collaget som jag la upp på instagram förut idag.
 
När jag tänker på 2013 i framtiden kommer jag nog framförallt tänka på båda englands resorna och one direction konserterna, i år fick jag förförsta gången äntligen se mina fem pärlor,de fem hologrammen. Men det har även hänt så mycket mer, sånna där småsaker som gör vardagen bättre. I höstas kom jag igång med träningen ordentligt också och det känns så skönt när man ser och känner resultat! I agiltyn har jag och Speedy utvecklats så otroligt mycket under det här året, vi avslutade med att klassa upp oss till tvåan som var ett av årets mål.
 
 
 
 
Nu kan jag bara hoppas på att 2014 blir minst lika bra om inte bättre. Mina mål är att fortsätta hålla igång träningen och bara ha ett grymt år. Utvecklas,träffa nya människor och leva loppan alla 365 dagarna! 
 
 
Gott nytt år,hoppas ni alla får en jättebra kväll! ♥
 
Nyårslista 2013!

Eftersom att det här är årets näst sista dag så har jag gjort en liten nyårslista! :)
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 
Oj,en massa! 2013 har verkligen varit ett pröva allt och ångra inget år för mig. Jag har flygit och rest utanför norden för första gången, åkt upp till Stockholm helt själv och för första gången i mitt liv har jag faktiskt lyckats gå ner i vikt! Har gjort en massa mer nya saker men det är några av dem iaf.

Höll du några av dina nyårslöften?
 
Nej det gjorde jag inte...hehe.

Vilka länder besökte du?
 
ENGLAND!!!

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
 
Kommer låta töntigt men helt klar 23 februari och 8 maj,båda de datumen betyder så himla mycket för mig. Kan inte välja vilket som är bäst.

Största misstaget?
 
Tror allt har en mening och man lär sig av sina misstag,i längden är det inte ett misstag.

Bästa köpet?
 
Bästa klädesplagget jag köpte var helt klart ett par jeans jag köpte på forever 21 i februari. Annars One Direction biljetterna?

Vad spenderade du mest pengar på?

Helt klart One Direction,konstigt att de alltid ska komma upp?

Gjorde någonting dig riktigt glad?
 
Okej kan jag svara One Direction konserterna en gång till? När jag såg dem för första gången och när vi såg Niall & Louis utanför friends,sjuk känsla! Resorna till england,när Speedy tog sin första pinne och när Eve överraskade mig på min  födelsedag!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
 
Best song ever - One Direction
Wake me up - Avicci
Fire starter - Demi Lovato
Timber - Pitbull & Ke$a
The monster - Eminem
Talk dirty - Jason Deluro

Vad önskar du att du gjort mer?
 
Tränat!

Favoritprogram på TV?
 
Gossip girl!!!!

Bästa boken du läste i år?
 
50 shades of grey som också var typ de ända böckerna jag läste i år...
 
Årets bästa film?
 
Kommer inte riktigt ihåg vilka filmer som jag sett i år förutom this is us då.
 
Årets konsert?
 
Haha! Behöver jag ens skriva det? One direction, de var även de ända konserterna jag gick på.
 
Vem saknade du?
 
Evelina,har även saknat Liza riktigt mycket.
 
Fick du några nya vänner?
 
Nya vänner vet jag inte direkt men hela min klass har blivit tajtare och sen är jag väldigt glad att jag lärt känna Carro mycket bättre! Blivit nämre även med Bellis och det är jag också jätteglad för.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
 
Tävlade med Speedy,träffade Liza och sen så överraskade Evelina mig med tårta och massa mys!! <3

Vad ser du mest framemot med år 2014?
 
Scotland,se killarna igen. Förhoppingsvis praktik utomlands,träffa nya människor och få nya erfarenheter!
 
 
 
Give your heart a break
Måste verkligen sluta med alla dessa sovmornar,kan aldrig sova på nätterna och kan sitta upp och kolla på gossip girl timme efter timme. Bara en vecka kvar tills jag är tillbaka hos mina saknade vänner i Forshaga nu! Trots min långa sovmorgon så har jag hunnit med rätt mycket idag. Har gått på långis med vovven,gjort kycklingsallad till mig och mammi och bakat tårtor till imorgon när min farfar fyller år. Nu så ska jag bara mysa framför Arn. Cheers!