Back in Sweden

Kom hem till Sverige igen i Söndags natt. Det är så skönt att jag har lov den här veckan för är inte på topp, ont i halsen, ,feber och så :( London var iaf helt underbart och jag uppdaterar om det snart! ♥


Holidayyyy

Då har dagen kommit, 0 dagar kavrtill London!!!!!!!!! Snart åker vi mot skavstad för att ta vårat plan till Landan! :D 
Får se om jag kan blogga något under resan annars blir det på måndag när jag kommer hem igen. Ni kan alltid checka min instagram för där kommer det troligen komma upp lite bilder! :)
 
 
Ha det bra,det ska jag ha! x

Laddar

 
Förlåt för riktigt dålig updatering! De senaste dagarna har varir riktigt stressiga. Har fixat med rester,packning och allt annat. Idag vid lunch tog jag tåget från Karlstad,hem. Vände snabbt och åkte hem till saknade Evelina! Ikväll kör vi på catch up och packning. Imorgon kör vi,London bitches!
 
Btw,pausar listan tills jag kommer hem igen! :)

London in 5 days

 
Så sjukt hur snabbt tiden har gått,sitter och planerar London. Om 5 dagrar åker vi till London. Om 7 dagar har jag sett killarna för första gången,tror inte riktigt att jag fattat att de faktiskt finns på riktigt än. En sak som är säker är iaf att tjejen bakom den här dataskärmen är taggad till tusen, EXCITED.
 

Ciaao

 
I torsdags tog jag tåget hemhem,kände mig inte bra så bestämde mig för att åka redan då. Idag är jag iaf bättre och ska försöka fixa lite plugg och kanske passa på att ta en sväng på skidorna.