Min sista dag

Helt galet att min sista dag här i London snart är slut. Jag och barnen hade planerat att göra något extra kul idag eftersom vi inte kommer spendera tid med varandra på samma sätt någonsin igen. Vi kom efter ett tag fram till att vi skulle gå på London Aquarium. Jag var ju där i vintras med Jennie och Jessica men det var ändå kul att se igen.
 
 
När vi hade gått genom hela akvariet och kollat på allt satte vi oss på en bänk framför Big Ben och åt trekantsmackor. Kommer nog aldrig förstå att jag ska lämna mina kiddos imorgon för att inte komma tillbaka igen. Ikväll ska vi äta middag tillsammans hela familjen och byta presenter. Klockan 4.30 imorgon bittie lämnar Angelika the hood. Har nästan packat färdigt allt nu, 2 kilos övervikt i handbagaget så håller tummarna för att de inte får för sig att väga det. Hur kan jag ha samlat på mig 25 kilo extra grejer på ett år?!
 
 
Har förberett ett inlägg som kommer komma upp här imorgon, det här är förmodligen det sista live inlägget skrivet från London på ett bra tag framöver. Obekripligt.