Superfans

Kikar in här för att uppdatera en snabbis. Ihelgen var jag ju hemhemma och jag hann inte med så mycket mer än att träffa mormor och morfar,fira mammsen lite och baka lussekatter. Men det var mysigt att komma hem en sväng. Tillbaka i Värmland nu och om mindre än 2 veckor så åker jag upp till Stockholm för att se mina favoriter. Skickade precis in mitt bidrag till superfans tävlingen där man ka vinna backstage biljetter.
 
Får alltid panik och ångest med sånna här tävlingar. Finns nog inget jag ångrar så mycket som när jag missade chansen att få träffa killarna, ibland känns det om att det också var min chans. Nu har jag förbrukat den utan att ens ge det ett försök så jag kommer inte få den igen? Håller iallafall alla mina tummar och tår att det blir jag som får ett samtal från tv4 nästa vecka. May the odds be in my favour.
 
 
Gaaaaah.
 

Majsan 18

Igår fyllde min lilla pingla Majsan äntligen 18 år!! Vi firade såklart med utgång och av mig fick hon det perfekta fyllekäket, en cheescake i present. Det var en riktigt grym kväll och det kändes också när jag satte mig på bussen till Karlstad 8.30 imorse. På måndag är vi helt lediga så jag passade på att åka hemhem. 


Grattis igen fina Maja <3

XO

Har haft två riktigt slappa dagar, forfarande förkyld så har spenderat mest tid i sängen och tittat på vänner. Idag åkte vi in till Karlstad efter skolan. Letade efter partyoutfits till fredagens utgång. Varför är det alltid så svårt att hitta något man vill ha när man behöver det? Fick med mig en klänning hem iallafall,bild kommer på fredag. Nu ska jag sova, godnattis babes. 

💗💗💗


 

221B Baker Street

Söndag, galet hur fort en vecka går. Den här söndagen ska jag spendera inne och bara höstmysa. Kände mig lite krasslig när jag vaknade i morse så ska dricka vitamindrinckar och hoppas på att jag dödar vad det nu är för virus som spökar i min kropp.
 
I fredags bestämde jag mig för att börja kolla på bbc serie Sherlock. En av de au pair bloggar jag läser har skrivt massor om serien och olika ställen i London som hon förknippar med den. Tänkte att jag ger den en chans för hur mycket mer fangirl än mig kan man bli? Resultatet har blivit att jag bara har två avsnitt kvar. Älskar hur det inte bara handlar om att lösa mord utan det är även mycket humor i serien. Det är ju riktigt coolt att se och känna igen sig på de olika platser de utspelar sig på, nästa år blir det lätt en tripp till 221B Baker Street.