Country

Har en liten paus i min storstädning. Lyssnar på country musik och skriver inköpslista tills imorgon då det blir roadtrip till ullared. I helgen var jag på två dagars agility tävling i Tranås, fick inte några större resultat men träffade Fanny och fick lite motivation att träna.


Avslutade såklart helgen med the classic tävlingsmiddag!

Halloj

Har haft fullt upp att göra ingenting så det har varit riktigt dött här senaste veckan. Lovet har gått snabbt och de senaste kvällarna har spenderats med fika hos gamla vänner som man inte träffar så ofta. Idag åkte mamma och jag till Askersund, köpte årets första glass och hämtade ut ett paket. Det innehöll mitt nya objektiv!! Gör ett inlägg om det när jag hunnit fota lite! Nu blir det middag, grillat. Cheers!

Påsken

Har spenderat påsken med släkten. Igår var vi hos mormor och morfar och idag hos min moster. Har ätit,ätit,ätit och ätit lite till. Är proppmätt på all mat och godis. Nu släpper vi påsken och går vidare tycker jag.
 
 
Min misslyckade påsktårta,god var den iaf!

Bullfest

Gick upp tidigt imorse och åt frukost med familjen. Efter det började jag med påskbaket,alla skulle iväg så jag hade köket för mig själv några timmar. Älskar ju att baka men något jag aldrig lyckas med är bullar. Idag gjorde jag längder istället och jag blev riktigt nöjd! Gjorde några små söta minibiskvier också.