27 juni

Lördag idag, känns som söndag för jag har nu vait ledig i två dagar. Prickade in de två dagarna perfekt för efter Göteborg är jag nu igen förkyld, har fått en hosta som vägrar att ge sig och idag har jag även haft feber. Ska försöka sova ordentligt inatt för imorgon är det jobb igen!
 
Igår var jag hos Liza en sväng, vi var ute och red på hennes pollar Saga och Ellington. Har på sista tiden längtat lite efter att rida igen. Tiden går så snabbt och idag kan jag knappt förstå att jag förut haft en egen häst bara 500m hemifrån. Nån gång när jag vet vad jag vill med livet kanske det blir en häst igen.
 
 
På kvällen sen åkte jag med päronen in till Örebro där vi mötte upp med min kusin som bor där och gick på kinaresturang, mysig kväll!

On The Road Again Tour 2015 - Gothenburg

Äntligen sitter jag hemma i min säng. Har längtat länge efter att sitta här. Evelina och jag åkte ju ner till Göteborg i tisdagskväll och var framme där vid 21. Då gick vi först till Hardrock Café där vi åt mat och satt och fördrev tiden. Sen blev det att gå vidare till Ullevi och kolla läget, börja köa och fördriva ännu mer tid på donken som tack och lov hade öppet dygnet runt. Efter en massa kaos hamnade vi till slut längst fram i kön in till våran zon! Tyckte faktiskt det gick rätt snabbt att köa den här gången, kanske för att vi hamnade runt bra människor eller för att jag lyckades få lite sömn. Klockan 16.30 släpptes vi in på Ullevi och det var rätt häftigt att komma in där, så sjukt stort!
 
3 favs från kvällen blir helt klart
- No Control
- När Harry tog på sig peruken jag tagit med för att kasta upp på scenen
- Faktumet att jag för 4e gången fick se mina favoriter från 2/3 raden
 
Nästa gång jag ser dessa pärlor blir i september och då ska jag för första gången få se de med det här upplägget på håll ifrån läktaren, det blir nog en upplevelse det med!
 
 

Mot Gbg

Sitter i bilden och väntar på att Evelina ska sluta jobba så tänkte passa på att blogga! Igår jobbade jag mitt första "vanliga" skift och öppnade själv, de gick bra och det känns som att den här sommaren kommer gå fort! Jag slutade 5 och då åkte jag vidare till mormor och morfar eftersom jag tyvärr missade det årliga firandet hos dem på midsommardagen. Blev lite sent midsommarfirande helt enkelt. 

Nu är jag ledig i två dagar och dem kommer spenderas med Evelina i Göteborg där vi ska se One Direction! Vi åker redan ikväll, kommer stå natten/morgondagen i kö för att få bra platser på konserten. Hoppas verkligen vädret är på våran sida fast det inte värkar bli så. 

Härom kvällen drack vi champagne för att fira att jag matchat!