Workation

Ibland faller bitarna på plats som ett pussel. Ibland kan saker gå väldigt fort. Ibland kan saker kännas väldigt rätt. Idag bokade jag min enkel biljett till London. Den 18 juni åker jag, en liten jobbsemester får inleda flytten inann jag flyttar in hos min nya familj. Juni-September kommer jag hjälpa min gamla au pair familj, deras nuvarande au pair ville åka hem tidigare och igår vid tre tiden fick jag ett mejl där R frågade om jag skulle kunna tänka mig att hjälpa dem över sommaren. Så det blir en sommar i London med N och E i år igen. Kunde inte blivit bättre.
 
 

Trerätters @Bella´s

I julas fick jag en trerätters middag i julklapp av Bellis. Igår kväll var det dags, Evelina joinade också och vi hade en supermysig kväll. Bella hade fixat så fint! Vi satt och pratade länge och spelade spel. Landade hemma i sängen vid tolv och somnade på direkten.
 
 
 
 
 

A head full of dreams

Tror ingen missat att jag har haft ett antal bollar i luften de senaste året, många idéer har snurrat runt. Vart ska jag ta vägen när mitt vik på förskolan tar slut? När jag kom hem från London hade jag nästan bestämt mig för USA, börjat planera ett au pair år även där. Sen ändrades saker och jag kom in på barnledare/turist guide spåret. Men jag kände efter ett par veckor av research att det inte heller riktigt var rätt just nu för mig. Men jag visste en sak och det vet jag än, just nu hör jag inte hemma i Sverige.
 
Jag saknar mitt liv i London, där jag aldrig behövde tänka två gånger när mina favorit artister släppte sina tour dates. Jag var ju halvvägs där, en tuberide en onsdag kväll efter jobbet så kunde jag befinna mig på vilket gig i London som helst. Jag saknar att ha helgerna uppbokade med allt från museum, happy hour cocktails, picnicks i parker och skratt när jag vandrar längs gatorna sjungandes på Roger Pontare för man är ju så damn proud när man går där med sina svenska vänner över att vara just svensk i London.
 
Tankarna började komma, varför kan jag inte återgå till mitt London liv? Varför skulle det vara fel? Jag kände ju efter ett par veckor i Sverige att det var dags att åka hem från semstern. Så jag ska tillbaka till mitt happy place, jag tror på någotvis att jag vetat om det sen den dagen jag satte mig på planet därifrån i September. Jag är inte klar med London, kan man ens bli det?
 
Ni kommer såklart kunna följa mig här även denna gång. Inte som en au pair men som nanny. Just precis exakt nu befinner jag mig i den där oändligt spännade matchnings processen. När en veckas väntan känns som två hundra år, tror alla au pairer/nannys kan relatera. MEN när jag väl har hittat min familj tror jag det här kommer bli så sjuktbra. Don´t dream your life, live your dreams.
 
CHEEEEEEERS!!!!!
 

PÅSK LEDIGT

 
Vilken härlig vecka det har varit. På jobbet har vi haft både maskerad och påskjakt, mysigt att göra något utöver den vanliga verksamheten med barnen. Själv var jag lilla My för en dag. Sabina som har sitt sista lov innan studenten var hemma på landet och vi gick en långis.
 
 
I fredags passade jag och Evelina på att träffas när vi var lediga. I snöyran begav vi oss till Linköping och ikano huset. Jag köpte en superfin klänning till sommarens bravader som ni får se senare och min nya iphone 7! Som jag längtat.
 
 
När vi var klara med stan så åkte vi hem till Evelina igen. Fick se hennes nya lägenhet och Bella och Isak kom förbi och fikade. En supermysig dag!
 
 
Resten av påsken har jag spenderat med familjen. Igår var vi alla hos morfar och mormor engligt tradition och åt en massa påskmat och annat gott. Känns lite konstigt att vara ledig fyra dagar på raken? Tänker hela tiden att jag ska jobba imorgon men det ska jag ju inte!