Min sista dag

Helt galet att min sista dag här i London snart är slut. Jag och barnen hade planerat att göra något extra kul idag eftersom vi inte kommer spendera tid med varandra på samma sätt någonsin igen. Vi kom efter ett tag fram till att vi skulle gå på London Aquarium. Jag var ju där i vintras med Jennie och Jessica men det var ändå kul att se igen.
 
 
När vi hade gått genom hela akvariet och kollat på allt satte vi oss på en bänk framför Big Ben och åt trekantsmackor. Kommer nog aldrig förstå att jag ska lämna mina kiddos imorgon för att inte komma tillbaka igen. Ikväll ska vi äta middag tillsammans hela familjen och byta presenter. Klockan 4.30 imorgon bittie lämnar Angelika the hood. Har nästan packat färdigt allt nu, 2 kilos övervikt i handbagaget så håller tummarna för att de inte får för sig att väga det. Hur kan jag ha samlat på mig 25 kilo extra grejer på ett år?!
 
 
Har förberett ett inlägg som kommer komma upp här imorgon, det här är förmodligen det sista live inlägget skrivet från London på ett bra tag framöver. Obekripligt.

30 saker jag kommer sakna

30 lite random grejer jag kommer sakna när jag inte bor i London längre....
 
- Wok to walk
- Dansa tills stängning på Belushis
- Nandos
- Sparkelinas bänk i southbank
- Hampstead
- Alla barnens roliga kommentarer
- Primark
- Spela monopol med N
- Konserter och stalking
- Vapiano
- 159, 133 direkt till centrum och tillbaka dygnet runt
- Irländare 
- Billig prosecco
- Baka bullar med barnen
- Åka till Sabina i Chatham
- Lunchskype
- Natta lillan
- Von Gang häng
- Primerose Hill
- Varm vinter
- Selfcheckout
- Contactless payment
- Café Nero
- 24 timmar öppet tesco
- Poundland
- Walkies snackiesar 
- Ledig tre dagar i veckan
- Pret super club sandwich
- Northern line 
- Paulis sunday roast

Notting Hill Carnival

Tjosan, igår måndag var det bankholiday här England så jag och Evelina hade en extra dag ledigt. Det skulle bli vår sista dag ihop här i London så vi hade stora planer för dagen. Först åkte vi till Notting Hill för ett besök på carnivalen som i år hölls för 50 året i rad. Var riktigt häftigt att se de olika grupperna som gick, sprang och dansade fram längs gatorna.
 
 
När vi kändes oss klar med carnivalen tog vi bussen till picadilly för att köpa en sista wok to walk som vi åt på trafagal. Kommer sakna den boxen med nudlar så sjukt mycket.
 
 
När vi ätit och solat klart gick vi självklart till nero. Jag hade ett stämpelkort som var fullt vilket innebar en sista gratis kaffe, wihooo. Dagens andra höjdpunkt var sen ett besök i skygarden, högst upp i walkie talkie bulding. Mer bilder därifrån kommer komma i ett eget inlägg men det var helt amazing. Att få skåla med varsin drink och titta ut över London, staden som förde oss samman och som nog lite alltid kommer kännas som hemma.
 
 
Dagen avslutade vi sen exakt som vi började året fast lite bakvänt. Först ett besök på nandos victoria, där vi hamnade efter att vi mötts upp i Herne Hill. Självklart tog vi sen tåget till Hernis där vi hände på perongen en stund innan det var dags att säga hejdå där vi först sa hej. 
 
September förra året och igår
 
 
Min lilla pissråtta, nästa gång ses vi i Sverige. Vart vi sen hamnar det får vi se.

I do

I lördags vaknade vi lite sent och bestämde oss för att chilla lite hemma innan vi åkte in till southbank för att äta middag. Vi lyckades få ett bord på pizza express längs themsen på uteserveringen. Så himla fint var det. Vi gick sen våran klassiska runda innan Belushis. Väl framme bestämmde vi oss udda nog att inte gå in. Istället hamnade vi i Brixton där vi köpte nuggets och cheesisar.
 
Hittade Ryry´s dreamjar
 
Söndag hade vi sagt att vi var tvungna att göra det mesta av dagen. Vi åt lunch på vapiano, deras pasta alfredo måste vara bland den bästa lunchen man kan få tag på i London. 
 
 
Sen ville jag ner till Ben en sista gång för att ta lite obligatoriska bilder med grabben. Kommer nog hinna se han igen innan jag åker men Picadilly och Buckingham Palace har jag nu sagt hejdå till.