Angelika

LET´S JUMP ON THE NEXT PLANE
Idag har jag jobbat sista dagen för ett tag och har nu en halv veckas semester framför mig! På måndag vid den här tiden är jag och Sabbe G i Glasgow! Är så taggad på att åka tillbaka till Skottland, älskade verkligen Edinburgh så ska bli jättekul att se vad Glasgow har att erbjuda och att få åka med min favorit norrläning! Alla säger också att vi inte kommer förstå ett ord av vad de säger så det får bli upp till bevis.
 
 
Igår bokade jag och EP sommarens resa till Dublin!!! Har ju aldrig varit på Irland så det ska också bli riktigt kul. Vi ska vara borta två nätter i slutet av juli. Känns som vi kommer hinna täcka det mesta med en hel dag och två halvdagar. Vi ska såklart på guinness storehouse och se croke park. Hoppas på fint väder så vi kan puba på någon mysig uteservering.
 
 
 
 
Sjukling
Hej på er alla, vet att jag är så himla tråkig som updaterar typ två gånger i veckan men här kommer iallafall update number one för denna vecka.
 
I tisdags vaknade lillan med ont i magen och feber så jag fick äran att spendera hela dagen med henne hemma. Likadant blev det igår men då började hon må lite bättre så vi bakade kladdkakscookies  (inte mitt vackraste bakverk men väldigt goda) och gjorde piroger till lunch.
 
På eftermiddagen gick det inte att lösa på något annat sätt än att jag fick ta med henne och hämta N efter skolan. Men det gick bra och jag tror det mest var positivt för oss båda att få komma ut ur huset en stund.
 
Idag fick jag sovmorgon som tack för jag ställt upp och jobbat extra de senaste dagarna. Vaknade vid halv tio och gick ner och gjorde en kopp kaffe. Gudmorsan ringde så pratade bort några timmar med henne fram till lunchis. Tvättade lakan och pratade lite med EP innan det var dags för att hämta ungarna!
 


 
The weekend
I lördags mötte jag upp med Vickan för lunch på Vapiano Great Portlandstreet. Flera veckor sen vi sågs sist så vi blev kvar där flera timmar. EP och Hanna kom efter ett tag och joinade oss.
 
Vi tog en promenad för att fördriva tiden innan jag hade bokat oss ett bord på Chiquito, vi skulle ha en liten hejdå middag eftersom Hanna flyttar hem till Sverige nu i veckan! 
 
Vid tio drog Vickan och Hanna hemåt och jag och Evelina gick ner längs southbank, satte oss en stund på våran bänk vid blackis innan vi gick vidare till Belushis London Bridge där vi blev kvar resten av natten.
 
 
I söndags vaknade jag vid tio och vi bestämde då att vi skulle ses på nandos southwark för en äkta söndagsnandos. På eftermiddagen fikade vi och spelade kort på Nero. En klassisk Von Gang helg!