LET´S JUMP ON THE NEXT PLANE

Idag har jag jobbat sista dagen för ett tag och har nu en halv veckas semester framför mig! På måndag vid den här tiden är jag och Sabbe G i Glasgow! Är så taggad på att åka tillbaka till Skottland, älskade verkligen Edinburgh så ska bli jättekul att se vad Glasgow har att erbjuda och att få åka med min favorit norrläning! Alla säger också att vi inte kommer förstå ett ord av vad de säger så det får bli upp till bevis.
 
 
Igår bokade jag och EP sommarens resa till Dublin!!! Har ju aldrig varit på Irland så det ska också bli riktigt kul. Vi ska vara borta två nätter i slutet av juli. Känns som vi kommer hinna täcka det mesta med en hel dag och två halvdagar. Vi ska såklart på guinness storehouse och se croke park. Hoppas på fint väder så vi kan puba på någon mysig uteservering.
 
 
 
 

Sjukling

Hej på er alla, vet att jag är så himla tråkig som updaterar typ två gånger i veckan men här kommer iallafall update number one för denna vecka.
 
I tisdags vaknade lillan med ont i magen och feber så jag fick äran att spendera hela dagen med henne hemma. Likadant blev det igår men då började hon må lite bättre så vi bakade kladdkakscookies  (inte mitt vackraste bakverk men väldigt goda) och gjorde piroger till lunch.
 
På eftermiddagen gick det inte att lösa på något annat sätt än att jag fick ta med henne och hämta N efter skolan. Men det gick bra och jag tror det mest var positivt för oss båda att få komma ut ur huset en stund.
 
Idag fick jag sovmorgon som tack för jag ställt upp och jobbat extra de senaste dagarna. Vaknade vid halv tio och gick ner och gjorde en kopp kaffe. Gudmorsan ringde så pratade bort några timmar med henne fram till lunchis. Tvättade lakan och pratade lite med EP innan det var dags för att hämta ungarna!
 


 

The weekend

I lördags mötte jag upp med Vickan för lunch på Vapiano Great Portlandstreet. Flera veckor sen vi sågs sist så vi blev kvar där flera timmar. EP och Hanna kom efter ett tag och joinade oss.
 
Vi tog en promenad för att fördriva tiden innan jag hade bokat oss ett bord på Chiquito, vi skulle ha en liten hejdå middag eftersom Hanna flyttar hem till Sverige nu i veckan! 
 
Vid tio drog Vickan och Hanna hemåt och jag och Evelina gick ner längs southbank, satte oss en stund på våran bänk vid blackis innan vi gick vidare till Belushis London Bridge där vi blev kvar resten av natten.
 
 
I söndags vaknade jag vid tio och vi bestämde då att vi skulle ses på nandos southwark för en äkta söndagsnandos. På eftermiddagen fikade vi och spelade kort på Nero. En klassisk Von Gang helg!
 


Go Scottish

Halò, tänkte göra ett litet inlägg om i söndags. Jag vaknade oväntat tidigt och åt frukost med min värdfamilj. Bestämde med EP att vi skulle träffas vid klockan två på London Bridge för att käka Nandos. Vi provade det i Waterloo, mitt fyrtiförsta.
 
Sen hade jag blivit inbjuden till en tv show på itv men efter en liten promenad längs southbank bestämde vi oss för att skippa det den här gången. Lite halvt slitna från natten innan gick vi istället och köpte fika och satte oss i Embankment park.
 
När solen gått i måln och klockan blivit kväll gick vi upp till Covent Garden och hittade ett Pizza Express där vi åt middag. Blev en mysig söndag!
 
 
Efter helgen som var så hade jag igår en dag hemma och passade på att komma ifatt lite med min sömn på dagen. Bakade muffins med ungarna efter skolan och skypade med familjen i Sverige på kvällen.
 
Idag har det som vanligt på tisdagar varit tennisdag, jag lagade N´s favorit rätt till middag. Min köttgryta, jag är enligt henne bäst i världen på att göra gryta! En riktig merit det!

Eurovision @Walkabout

Efter lite research i fredagskväll  så hittade jag och EP det ultimata eurovisionpartyt att gå till. Walkabout i tempel streamade hela eventet med happy hour hela kvällen plus efterfest med kareoke. Vi delade bord med ett gäng aussies och vann utan något direkt motstång priset för bästa hejjarklack. En £50 tab att spendera i baren. De fanns även en facepainter och ofc målade vi svenska flaggor för att stötta vårat land!
 
 
Besvikelsen var såklart stor när Australien inte vann men vi fortsatte kvällen med snakeisar och ett antal nummer på scenen av the swedish babes. Fick oss en liten fanclub i form av ett gäng tyskar som till våran glädje framförde Waterlooooooo! Kan nog ha varit den bästa utekvällen i London hittills!