Angelika

In Edinburgh
Landade i Edinburgh vid klockan tre, tog bussen in till stan och hittade faktiskt rätt lätt till guest houset. Stället där vi bor drivs av värdens sötaste dam. Trivs jättebra här och är redan förälskad i staden. Sen drog vi till Nandos och åt värdens godaste middag, har saknat allt det här. Som ni ser har vi hittat hotellets grymma selfiespegel, kommer nog bli flera bilder där!
Preparing
Godmorgon! Sitter och bockar av min pack/fixlista samtidigt som jag har en hårinpackning och ansiktsmask på. Har faktiskt inte så mycket mer att säga till er amigos,ville bara göra en snabb liten update. Får se hur det blir med bloggningen under resan, ska försöka göra lite snabba inlägg med mobilbilder från dagen i Edinburgh men det beror på om jag får tag på wifi. När jag kommer hem så ska ni få en stooooor bildbomb,promise!
 
 
Edinburgh resan har såklart fått en egen kategori, Edinburgh2014 kommer den heta och jag börjar posta i den imorgon! Cheers så länge!
Packar
Har städat och packat hela dagen. Försöker komma på om jag glömt något eller om jag packat något onödigt. Imorgon åker jag till Evelina där vi fixar med det sista och på fredag bär det av mot EDINBURGH! I söndags hade vi väntat i ett helt år sen vi köpte biljetterna till WWA tour.
 
Tiden har gått mycket fortare än jag trodde den skulle göra och det får mig att tänka på att det kommer gå lika fort tills nästa år. Idag har alla treor på akademin tagit studenten,känns sjukt att man inte kommer få se dem i skolan efter sommaren. Kommer bli tomt men jag längtar tills det är min tur, nästan lika mycket som jag gjorde till Skottland förra året!