Myslunch

Idag åkte jag in till stan en sväng och träffade Evelina. Vi åt lunch på sjöglimten, supermysigt att catcha up lite. Efter ett tag åkte vi till dollarstore och kollade runt en stund. Jag letade efter mini klädnypor att hänga upp bilder med. Sen skildes vi åt och jag körde hem igen. Ikväll har jag stekt plättar och förberett inför imorgon. Ny vecka, nya tag och ännu ett steg närmre nästa äventyr. 

Something Just Like This

Hur fort går veckorna egentligen? I fredags fick jag min första heltidslön ever, den satt fint på kontot måste jag säga. Creamfields gick ut med årets line up med allt från Diplo till DVBBS. Håller tummarna att vi tar oss dit. Jag slutade tidigt och åkte till mormor och morfar där jag åt lunch. En komplett fredag med andra ord.
 
 
 
I torsdags var det dags för årets brit awards, i år streamade youtube med Caspar Lee som host. Kvällens höjdpunkt blev helt klart när Coldplay tar med Alex & Drew upp på scenen?! What, what, what? Bästa jag hört på länge.
 
 
 

Bullbak , I mål & en nystart

I eftermiddags när jag kom hem från jobbet bestämde jag mig att det var dags för bullbak. Tror inte jag bakat bullar eller något annat heller för den delen sen jag flyttade hem från England. Tiden har inte funnits där på samma sätt och jag har ju haft mina tre månader utan socker....
 
 
Minns ni det i november när jag sa att jag skulle försöka vara så gott som sockerfri i tre månader? Nu är jag i mål och nej jag klarade de inte. De gick riktigt bra fram till jul men där tog de stopp. Kunde inte motstå after eight kartongen som stod på bordet där på uppesittar kvällen. Men! Helt åt skogen har det ändå inte gått. -13kg på tre månader som på mitten innehöll en hel del fusk. Skapligt nöjd få jag väl ändå vara då?
 
Dock vill jag sätta mig själv på plats, hur svårt ska de va? Försök två och förhoppningsvis det sista börjar nu. Mot maj, min London resa och en hel del prosecco jag ska vara värd varenda droppe av.
 
 
 
 
 
 

Veckans SMASH

 
 
Helt frälst av den nya singeln från Imagine Dragons, haft den på repeat hela veckan. Så taggad på det nya albumet och kanske till och med en tour??? Send a prayer to the ones up above! Vickis, är du på?