Angelika

Månads uppdatering!
I morse var det dags för månads koll på vågen och måttbandet, jag ska motvilligt erkänna att jag var livrädd. Var nästan inne på att skita i det...jag har "fuskat" så mycket dessa fyra veckor...jag som skulle ta tag i de! Jag har ätit lite saker jag inte borde och min sömn har till och från varit katastrof, sen en förkylning på det som ledde till en vecka utan löpning. Med de faktorerna måste jag säga att jag är super nöjd! -3kg, inte målet från början men med tanke på hur saker har spelat ut sig ändå helt okej? Dessutom - 4,5cm över naveln??? Helt sjukt, har känt mig mindre över magen och det visade sig ju stämma.
 
 
Jag har nu gått ner från L till M i jobbkläder och tappade nästan bikinitrosan i helgen, de jag hade på Ibiza när jag ändå var i "form". Magen har alltid varit lite av mitt hatobjekt så jag är oerhört glad att se att den nu krymper, jag känner mig motiverad att fortsätta på det här spåret och det känns verkligen som att jag ska lyckas nu. Är även så stolt att jag efter förkylningen, kom igång och sprang igen, 5km utan att stanna har jag klarat av 2 gånger!! Ska nog ta en runda ikväll igen, det känns även det overkligt. Jag kan nu börja springa rundorna som finns här omkring och bara det känns fantastiskt. 
 
Avslutningsvis, ska jag inte sitta här och lova att inte äta något socker innan nästa månadskoll utan jag tänker att jag ska fortsätta med min periodiskafasta, försöka tänka mig för men inte hata mig för mina snedsteg utan ta med mig i bagaget att en glass behöver inte innebära att jag måste "börja om". 10 000 steg om dagen och tre springturer i veckan känns även det som ett bra koncept just nu.