Angelika

Studentkryssning!
I tisdags mötte jag Majsan i Hallsberg och vi tog tåget till Stockholm. Där träffade vi resten av vårat lilla gäng akademiare och drog mot hamnen och båten. 23 galna timmar var framför oss och det blev en riktigt lyckad kryssning! Hade kanske räknat med att dansgolven skulle vara lite mera party men i övrigt var det grymt! När vi kom till Stockholm igen mötte Carro & Johan som tyvärr inte kunde hänga med på kryssningen upp oss. Vi hade myskväll och sov hos Carro. Igår var det två sitna brudar som satte sig på tåget hem, är fortfarande inte återställd men det var det värt!
 
 
 
 
We are the young
Halva veckan har redan gått och det känns väldigt skönt. I söndags kom min förskylning tillbaka för andra gången, vi var tre stycken som satt och hostade och nös i biosalongen. Vi smittar varandra hela tiden så skadar nog inte att det snart är lov så vi blir av med det problemet. Igår var det ju semeldagen så på håltimmen passade jag och Carro på att ha semelmys. Nu ska jag titta på farmen,cheers!
 
 
Alla hjärtansdag
Glad alla hjärtansdag på er gullisar! Jag tog sovmorgon dagen till ära och har precis ätit pannkaks brunch och löst melodikrysset. Mys morgon! Som ni ser på bilden nedan gjorde jag ett försök att göra ett hjärta på pannkakan...close enough? haha. Nu ska jag gå milen med S och ikväll blir det som förra helgen melomys med gänget i Deje. Cheers!
 
 
Juste,igår fick jag en liten överraskning hemifrån med posten, ett paket med min favorit choklad och ett kort! Tack mammsen och pappsen, det har sina fördelar att inte bo hemma...