Angelika

Helgen som var
I lördags mötte jag först upp med Sabina på Charing Cross hon skulle senare vidare till en annan kompis så vi passade på att ta en fika innan. Jag drack en smoothie. Sen tog vi en liten promenad, gick tillbaka till Charing Cross. Träffade Vickan och sa hejdå.
 
Jag Vickis hade planerat att käka lunch på Vapiano, första gången jag var där men inte sista. Åt en gudomlig pasta aldfredo. Senare anslöt sig Evelina, hon ville gå till Primark. Så vi gjorde de man inte ska göra, gick till Primark Tottenham Court Rd på en lördag. Vart ett snabb besök innan vi hamnade på nero. Vandrade upp till Svenska Kyrkan där vi kollade på Mello!
 
På mellon träffade vi Hanna och hennes kompis Angelica. De följde efteråt med oss till Zizzi där vi åt middag ihop!
 
 
Söndag tog jag bussen till Wimbledon. Jag och Evelina hade tänk utforska ett nytt område. Vi kollade lite i shoppingcentret och satt en stund på en pub. Hade tänkt att gå och titta på tennis stadion men tog istället tramen till Ikea! Där blev det dubbelfika.

 
Idag har jag tvättat och lunchskypat med gänget. Känner för första dagen på länge att min förkylning är påväg tillbaka så tror jag ska ta en promenad i solskenet innan jag hämtar barnen.