Angelika

Visitors
 
Här kommer några bilder från helgen när jag hade besök av Ida och Charlotte. Blev en mysighelg med fart och fläkt! London är nu helt julpyntat och om inte mer än en månad bär det av till Danmark för jobbresa och sedan hem till Sverige över jul. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null) (null)
(null)
 
Sparkelina @ Sheffield
Sitter nu på tåget hem till London från Sheffield där jag och Evelina har spenderat våran helg. Vi bokade lite spontant tåg och boende i början av veckan, ett riktig bra val! Måste säga att förutom Skottland är nog Sheffield den mysigaste staden jag besökt här hittills. I hjärtat av Yorkshire ligger den här lilla staden som inte är så liten.  Lite över 500 000 människor bor i Sheffe som också har ett populärt universitet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vår visit i staden bjöd på lite turistande i Katedralen, The Winter Garden och strosande på Sheffields gator.  Fredagskvällen gick vi till Walkies och de var nog en av de häftigaste husen de gjort om till en pub. Staden får ett bra betyg av mig. 
LP & Guy Fawks
Förra fredagen hade jag lyckats få en invite till en ny tv show, sounds like friday night som just denna kvällen gästade av Liam Payne. Tyvärr måste mobilen alltid stängas av vid inspelningar så har inga bilder men vilken kväll vi fick. Så kul att få se han igen och höra hans solo material live. Älskar den här staden och allt den kan erbjuda!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Kvällen avslutades med glass hemma hos mig i Fulham. 
 
Lördagen åkte vi sedan hem till Evelina i crouchis efter lunch på Ikea. Vickan mötte upp oss där och vi köpte varmkorv till kvällens firande av Guy Fawks. Från Evelinas badrums fönster kan man nämligen se ut över  Ally Pally och de fina raketerna som skjuts där.  Blev en riktigt bra kombo!