Visitors

 
Här kommer några bilder från helgen när jag hade besök av Ida och Charlotte. Blev en mysighelg med fart och fläkt! London är nu helt julpyntat och om inte mer än en månad bär det av till Danmark för jobbresa och sedan hem till Sverige över jul. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null) (null)
(null)
 

Sparkelina @ Sheffield

Sitter nu på tåget hem till London från Sheffield där jag och Evelina har spenderat våran helg. Vi bokade lite spontant tåg och boende i början av veckan, ett riktig bra val! Måste säga att förutom Skottland är nog Sheffield den mysigaste staden jag besökt här hittills. I hjärtat av Yorkshire ligger den här lilla staden som inte är så liten.  Lite över 500 000 människor bor i Sheffe som också har ett populärt universitet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vår visit i staden bjöd på lite turistande i Katedralen, The Winter Garden och strosande på Sheffields gator.  Fredagskvällen gick vi till Walkies och de var nog en av de häftigaste husen de gjort om till en pub. Staden får ett bra betyg av mig. 

LP & Guy Fawks

Förra fredagen hade jag lyckats få en invite till en ny tv show, sounds like friday night som just denna kvällen gästade av Liam Payne. Tyvärr måste mobilen alltid stängas av vid inspelningar så har inga bilder men vilken kväll vi fick. Så kul att få se han igen och höra hans solo material live. Älskar den här staden och allt den kan erbjuda!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Kvällen avslutades med glass hemma hos mig i Fulham. 
 
Lördagen åkte vi sedan hem till Evelina i crouchis efter lunch på Ikea. Vickan mötte upp oss där och vi köpte varmkorv till kvällens firande av Guy Fawks. Från Evelinas badrums fönster kan man nämligen se ut över  Ally Pally och de fina raketerna som skjuts där.  Blev en riktigt bra kombo!

Harry Styles @ Hammersmith Apollo

Sist ut på den långa helgen var Harry. Vi hade lyckats få biljetter till både söndagen och måndagen och det ångrar jag verkligen inte. Ska inte prisa han allt för mycket dock, The Grage i maj tyckte jag var ett bättre gig men det var också en upplevelse utöver det vanliga. Ger han tre av fem kiwies för hans första solo tour!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 

Night 2/2. Definitely five 🥝 ’s from me 🕺 @harrystyles ♥️

Ett inlägg delat av Angie (@angeliika) Okt 30, 2017 kl. 3:45 PDT

Martin Garrix X2 with a touch of Kyrre & Sigala

 
 
 
Eftersom de var så många spelade de ju där med rätt små sets men man tar vad man haver så här på höst kanten med nästan ett helt år kvar till nästa festival säsong. Blev en bra kväll men föredrar helt klart 18+ events. Andra gången i år vi fick se Kyrre och nu bjöd han på sin nya musik som släpps nu i höst. Garrix som vi missade på Ibiza pga. flygbiljettskaos blev även i år rankad som världens bästa DJ och även om jag inte riktigt håller med så bjuder han alltid på ett bra set. Tbc.
 
 
 

Lovelovelovelovelovelovelove

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Nov 3, 2017 kl. 3:46 PDT

 
 På lördagen vaknade vi alla hemma hos mig. Efter lite frukost tog vi en promenad i Putney och hamnade på ett nero inann vi gick tillbaka hem igen. Då var det dags att fixa i ordning oss för kvällen, Martin Garrix egna gig som jag och EP köpte biljetter till i sommras skulle äntligen äga rum på O2 Brixton. Innan Vickan åkte åt sitt håll och jag och Evelina for ner till Brixton åt vi thai mat och gick en sväng till Sluggen.
 
 
Vilken man han är ändå Martin Garrix, så bra att han fick oss glömma tid och rum. När vi kommer ut från giget och kollar på klockan är den ca 01:15 och jag säger till Evelina va spelade han bara 1,5h? Kändes ju lite mer men ja de gjorde han nog enades vi om. Kände mig rätt dum sen dagen efter när jag inser att klockan dragits tillbaka under tiden där inne...han gjorde alltså ett set på nästa 2,5h... 
 
Tredje gång vi såg Martajn i år femte in a life time men absolut inte sista.
 
 

This is what I live for ➕✖️🔥

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Nov 3, 2017 kl. 3:06 PDT