Grillkväll

 
Haft en riktigt mysig helg med en massa sol! Igår kväll så hade Majsan,Carro och jag grillkväll. Lyxade till det med fläskfilé och vaniljkvarg med bär till efterrätt. Idag blir det nya tag,snart är det lov igen!
 
I lördags så passade jag de här små räkorna en stund!

Karma

Tjingalong alla glada! Hoppas ni har en fin fredag med en massa soool! Här i Värmland skiner den iaf, love it. Hann aldrig med att göra ett inlägg igår kväll då det var väldigt mycket som plötsligt hände, men nu ska ni få vad jag hade tänkt lägga upp!  Hittade första blåsippan jag sett i år på promenaden igår. Skickade en bild till min syster som sa "men jag såg flera stycken förra veckan". Haha jag som tyckte det var tidigt!       Men idag är det fredag and I'm wearing pink! Dock ser ni knappt det för insta klippte bort min tröja! Cheers!!

Random Dream

Jag måste bara berätta om vem jag trodde jag träffade i min dröm inatt,fattar inte riktigt varför det var just han men men. Jag var på nån fest i en stor lokal när jag ser en kille som påhåll är jättelik Ezra i pretty little liars! Jag tänker att jag måste ju gå fram och fråga om en selfie med han men jag har helt glömt bort vad han heter i verkligheten. Awkward, men jag tänker att jag bara får säga typ, omg is it you. Så jag gör det och när  vi står och tar bilden inser jag att det är inte han,haha. Därifrån kommer jag inte ihåg mer men pinsamt var det!
 
 
Jag kommer aldrig mer glömma att han heter Ian Harding!
 

Tired

Älskar att jag slutar redan klockan tre på onsdagar. Bestämde mig för att göra det mesta av dagen och gick ut på en långpromenad direkt jag kom hem. Behövde det verkligen,så skönt väder trotts att det regnat lite typ hela dagen. Hann med agility i hallen och pratstund med Alle och Cassi också efter det. Har i övrigt gått och haft smått panik över 5sos biljetterna hela dagen,just not my luck I guess. Nu är jag riktigt trött så ska ta och sova,natti natti på er!