Angelika

MTV VMA's 2014
Tänkte ge er mina favoriter från VMA's som var häromdagen.
 
Ariana Grande - trodde ni nog aldrig men om jag inte sett henne på vmas hade jag nog inte gett hennes nya album en chans. Har aldrig tyckte om henne direkt så måste säga att hennes album är en väldigt bra överraskning. 
 
 
5sos - när jag såg deras performance tänkte jag mest på att för mindre än tre månader sen så såg jag dem live. Den dagen var förmodligen ingenting för dem mot vad de fick vara med om i förrgår. Stolt.
 
 
Miley Cyrus - folk kan hata hur mycket som helst på henne men helt ärligt tror jag att hon har en tanke med allt. Förmodligen smartast i Hollywood sen är det ju synd att man ska behöva göra det på sättet hon gör. Så himla fint tyckte jag det var.
 
 
Ed Sheeran - så söt och simpel. Ed tycker jag är värd alla awarder som finns och att det här var hans första amerikanska gjorde den förmodligen lite speciell för honom. "Cheers".
 
 
Föralltid nummer ett - Beyoncé vem annars. Blir nog svårt för någon att någonsin kunna toppa henne. Avslutet när Jay Z kommer upp med hennes award med lilla Blue. Amazing.