MTV VMA's 2014

Tänkte ge er mina favoriter från VMA's som var häromdagen.
 
Ariana Grande - trodde ni nog aldrig men om jag inte sett henne på vmas hade jag nog inte gett hennes nya album en chans. Har aldrig tyckte om henne direkt så måste säga att hennes album är en väldigt bra överraskning. 
 
 
5sos - när jag såg deras performance tänkte jag mest på att för mindre än tre månader sen så såg jag dem live. Den dagen var förmodligen ingenting för dem mot vad de fick vara med om i förrgår. Stolt.
 
 
Miley Cyrus - folk kan hata hur mycket som helst på henne men helt ärligt tror jag att hon har en tanke med allt. Förmodligen smartast i Hollywood sen är det ju synd att man ska behöva göra det på sättet hon gör. Så himla fint tyckte jag det var.
 
 
Ed Sheeran - så söt och simpel. Ed tycker jag är värd alla awarder som finns och att det här var hans första amerikanska gjorde den förmodligen lite speciell för honom. "Cheers".
 
 
Föralltid nummer ett - Beyoncé vem annars. Blir nog svårt för någon att någonsin kunna toppa henne. Avslutet när Jay Z kommer upp med hennes award med lilla Blue. Amazing. 
 
 

Lön

Har varit hemma från praon i två dagar, haft feber och ont i halsen. Skulle ju ha tävlat ihelgen men bestämde mig för att stryka oss. Hoppas jag är helt frisk till helgen när vi ska tävla i linde. Igår hade jag körlektion och efter den passade jag på att gå förbi bankomaten för att kolla om min lön kommit in. Det hade den, min första lön någonsin!Göteborg tur och retur

Igår tog jag och min lille prins tåget till Göteborg. Det var ju dags för finalen i doggy professional agility cup som vi kvalade in till i våras. SHU och doggy bjöd alla finalister på en hotellnatt innan tävlingen. Framme träffade vi även Fanny och räkorna, tre månader sen vi sågs sist nu. Hade en mysig kväll och fick äta god hotellfrukost imorse innan det var dags för tävling. Trotts att våran placering inte är något att skryta med är jag så himla nöjd, kändes mycket bättre än förra helgen och med tanke på den stora publiken är jag nästan lite förvånad att det gick så bra. Om en och en halvtimme är jag framme i Hallsberg, imorgon ska jag bara sova!!


Grattis till bästa Fanny och Vilja som tog hem guldet i small! Speedy är så stolt över sin tjej!!!


Dagis

Så i måndags började min parktik på dagis,hittills tycker jag faktikt det är rätt skoj förutom att de små ungarna har gjort mig sjuk. Huvudvärk,ont i halsen och smått febrig. Trodde jag skulle komma igång med träningen men icke sa nicke. Istället har jag gjort en kladdkaka som jag och mamma ska mumsa på framför morden i midsummer i kväll. I'll pay for it later.