Angelika

Löning
 Fredag igen och min första riktiga löning kom in idag. Kändes riktigt bra att logga in på mobilbanken imorse. I veckan har jag jobbat som vanligt, i måndags var jag och klippte mig hos Sabbe G´s mamma i Askersund. Tyckte det var på tiden, har ju inte klippt mig sen innan jag for till London. 
 
Tänk att det endast är en månad kvar till jul nu, har börjat blicka framåt i tiden mer och mer. Det här halvåret ska nog rulla på snabbt. Har bokat in en liten resa till världens bästa stad och världens bästa människor med, ni kan ju gissa vilken och vilka.
 
Dom bästa pinglorna
 
Oppz
Haft en riktigt full proppad vecka med jobb, extra timmar, HLR kurs och mycket annat. Började veckan med att sova en natt hos mormor och morfar då vi haft lite krångel med bilen, tur att de bor brevid jobbet. Fick tillbaka bilen rätt snabbt iaf så sen rullade det på som det skulle igen.
 
Igår kväll var jag med mamma och pappa i Laxå och åt kinamat. Nu har jag klarat av de två första sockerfria veckorna. Har faktiskt funkat utan problem än sålänge och jag känner mig redan lite fräschare. 10 more to go! I fredags fick mamma hem gurkmejan jag ska prova att äta för att försöka boosta mitt immunförsvar, är som tur är i tablett form och dessa innehåller även ingefära! Ska bli kul och se om jag slipper förkylningar framöver.
 
Lerig promenad får mig att känna som det är mars inte november
 
Råkade visst klicka hem ett par biljetter igår, guess I´ll be reunited med världens bästa stad om sisodär ett halvår.