Nobody saves me baby the way you do

Måndag igen, tiden går så himla fort och snart har jag gått i skolan i en månad redan. I fredags åkte jag hemhem och helgen spenderades med tjejkväll på lördagen och dubbel klass2 tävling på söndagen. Äntligen satte vi den första pinnen i klass 2 och vi gjorde även tre andra lopp som jag är riktigt nöjd med! Idag efter skolan blev det gymet, hoppas jag kan komma igång med träningen lika bra som förra hösten. Cheers!
 
 
 
 

I don't want to miss a thing

 
Skrev nyss ett långt inlägg om veckan som gått men av någon konstig anledning raderades det. Orkar inte skriva om allting men veckan har bestått av en lång sleepover med Majsan, plugg och så är studentkryssningen bokad! I eftermiddag så tar jag med mig Cassi och Fanny hem för vi ska tävla i linköping imorgon. Kommer nog bli en grym helg!
 
 

Woop woop

I onsdags kväll tog jag tåget hemhem för att jag hade uppkörning här hemma på torsdagen. Hade två körlektioner på dagen innan det var dags att köra upp. Var både trött och nervös, men nu har jag äntligen lite senare än planerat fått mitt körkort!! Tack till alla som önskade mig lycka till och som gratulerat mig,ni är bäst! 
 
 
Stannade kvar hemma över helgen och den har spenderats som bilderna över visar. Ikväll åker jag tillbaka till Värmland!