Angelika

Ikea
Har för andra gången haft söndagslunch på ikea i Croydon med Evelina. Vi möttes där när de öppnade och gick först runt och testade sängarna, tog spegelbilder och tittade på glas. Sen gick vi till det viktigaste , resturangen. Evelina åt köttbullar och jag åt lax som sist. Givetvis köpte vi daimtårta till efterrätt.
 
 
Vi satt kvar länge och åt, planerade kommande äventyr och disskuterade att vi inte ens känt varandra i fem månader?! På kvällen skulle vi åka upp till Brixton och möta Vickan. Vi tog bussen som går genom mitt område och jag gav Evelina en guidad tur. Men före det blev det ett stopp i matbutiken, köpte sour cream och onion chips och dammsugare.
 
 
Väl i Brixton gick vi runt lite där innan vi tog ett bord på nandos. Tradition är ju tradition. Vickan skulle gå på Hozier som spelar på O2 Academy där ikväll så när det var dags för henne att gå åkte vi hemmåt. Nu ska jag titta på ett avsnitt av kuwtk innan jag ska sova. Godnatt!
 
 
I went for a walk
Hello amigos. Vaknade vid 10 imorse, åt frukost och tittade på ett avsnitt av kuwtk. Skulle inte träffa tjejerna förens klockan två så bestämde mig för att gå in till Victoria i det fina vädret. Det gick faktiskt fortare än jag trott!


Mötte Evelina där och vi tog en buss mot Fulham där Vickan väntade. Vi hade tänkt ha årets första picknick. De flesta trodde nog vi var galna men där satt vi på en bänk i en liten park och åt picknick. Efter ett tag blev det rätt kallt så vi gick och satte oss på Nero. 

 

Vid femtiden var jag tvungen att lämna för ikväll sitter jag nämligen barnvakt åt en av N's kompisar. Hon har precis lagt sig så jag hänger nu framför tvn där jag tittar på the voice. Cheers! 
Brunch o Powernap
Vaknade precis från en något lång powernap, hade nog kunnat sova en timme till... Gick upp extra tidigt imorse för att möta upp Evelina och åka ut på ett hemligt uppdrag. Vi misslyckades och hade en lång härlig brunch på Bill´s istället. Jag åt som sist deras blåbärspannkakor, fredagsmys!