Ikea

Har för andra gången haft söndagslunch på ikea i Croydon med Evelina. Vi möttes där när de öppnade och gick först runt och testade sängarna, tog spegelbilder och tittade på glas. Sen gick vi till det viktigaste , resturangen. Evelina åt köttbullar och jag åt lax som sist. Givetvis köpte vi daimtårta till efterrätt.
 
 
Vi satt kvar länge och åt, planerade kommande äventyr och disskuterade att vi inte ens känt varandra i fem månader?! På kvällen skulle vi åka upp till Brixton och möta Vickan. Vi tog bussen som går genom mitt område och jag gav Evelina en guidad tur. Men före det blev det ett stopp i matbutiken, köpte sour cream och onion chips och dammsugare.
 
 
Väl i Brixton gick vi runt lite där innan vi tog ett bord på nandos. Tradition är ju tradition. Vickan skulle gå på Hozier som spelar på O2 Academy där ikväll så när det var dags för henne att gå åkte vi hemmåt. Nu ska jag titta på ett avsnitt av kuwtk innan jag ska sova. Godnatt!
 
 

I went for a walk

Hello amigos. Vaknade vid 10 imorse, åt frukost och tittade på ett avsnitt av kuwtk. Skulle inte träffa tjejerna förens klockan två så bestämde mig för att gå in till Victoria i det fina vädret. Det gick faktiskt fortare än jag trott!


Mötte Evelina där och vi tog en buss mot Fulham där Vickan väntade. Vi hade tänkt ha årets första picknick. De flesta trodde nog vi var galna men där satt vi på en bänk i en liten park och åt picknick. Efter ett tag blev det rätt kallt så vi gick och satte oss på Nero. 

 

Vid femtiden var jag tvungen att lämna för ikväll sitter jag nämligen barnvakt åt en av N's kompisar. Hon har precis lagt sig så jag hänger nu framför tvn där jag tittar på the voice. Cheers! 

Brunch o Powernap

Vaknade precis från en något lång powernap, hade nog kunnat sova en timme till... Gick upp extra tidigt imorse för att möta upp Evelina och åka ut på ett hemligt uppdrag. Vi misslyckades och hade en lång härlig brunch på Bill´s istället. Jag åt som sist deras blåbärspannkakor, fredagsmys!
 
 
 

Food

Onsdag och mer än halva jobbveckan är gjord. När jag hade lämnat girlsen i skolan tog jag en promenad upp till Balham där jag skulle träffa en ny au pair. Becca som är från tyskland, hon flyttade hit för två veckor sedan och jag hittade henne i en fbgrupp. Hon verkade jättetrevlig och vi är i samma ålder. Vi tog en fika och jag tror absolut vi kommer träffas igen.
 
När jag åkte hem köpte jag med mig nandos takeaway, har aldrig provat det innan men passade på idag när jag var i närheten av ett och skulle ta bussen som går ända hem. Lunchade sedan med Evelina via FaceTIme, det har blivit våran nya grej.
 
Efter skolan hade N dramaklubb så jag och E gick till cafét och fikade. Hämtade N när hon slutade kvart över fyra och gick hem. Vädret här de senaste dagarna har varit så himla tråkigt, Londons version av vinter är regn och storm. 
 
 
Igår gjorde jag köttbullar till middag. Åt några idag med, fast med pasta och ketchup. Vi kom då in på samtalsämnet mat. Kombinationen pasta och ketchup fanns inte i deras värld, så himla roligt och jag tänker då på pappa som äter de direkt ur kastrullen med salt och peppar. 
 
Deras skollunch består varje vecka av en dag med baked beans (!!!) tydligen tycker de att det är helt galet gott och de blev väldigt förvånade när jag sa att det max är typ 2 av 5 barn i Sverige som gillar det. Två dagar i veckan får de jacket potatoes, vilket är bakpotatis med ost. Och en dag varje vecka får de....pizza?! Sen sista dagen är de något olika från vecka till vecka, känns som de har något oambitiösa mattanter.

This is not the end

 
 
4,5 years. Nine concerts, four different cities across europe. A whole lot of stalking. Billions of tears, happy as sad. More memories than I could ever imagined. A lot of money. Days of queuing. Zero regrets. You and me got a whole lot of history.