Day 13 of 175

För snart två veckor satte jag mig och gjorde ett rutnät, i rutorna skrev jag siffrorna 1-175. Det var 175 dagar kvar då, tills jag sitter på planet till Spanien. Idag kryssade jag dag 13. När man tittar på vad som hände för ett halvår sen inser man att sex månader faktiskt inte är så lång tid. Om en månad är det just sex månader sen jag lämnade London. Den förste mars har jag även jobbat längre här i Sverige än jag har kvar att jobba innan nästa äventyr. Tid är en himla märklig sak?
 
 
Alltid när jag sätter mig och ska blogga kommer jag tillbaka till sånt här, framtiden. Det finns liksom inte så jättemycket att skriva om just nu. Plus, jag är så dålig på att ta bilder i min vardag. Men de flesta dagarna är desamma jag vaknar, jobbar, käkar, går en promenad, tittar lite på någon serie sen går jag och lägger mig igen.
 
Så tråkigt som det kanske lät i den beskrivningen är det dock inte, det kunde absolut ha varit så mycket värre. Jag är så glad och tacksam att jag fick mitt jobb som framför allt ger mig erfarenhet. Erfarenhet kan man aldrig få nog av, erfarenhet och tid.