Angelika

MITT 2017
 
Detta är ju helt galet, i skrivande stund rinner 2017 mot sitt slut. Hur fort har inte det här året gått? 2018 knackar på dörren och jag är mer än redo att öppna. Vilket fantastiskt år det blev ändå. Första halvan var jag hemma i Sverige med mina nära och kära och jobbade på förskola. I juni blev det flytt tillbaka till min gamla au pair familj, den var ju så oförväntad som det kan vara. I September flyttade jag sen in hos dessa sjuka Scandis som jag bor och jobbar hos idag. Nanny life kickade av ordentligt och jag tror det kommer fortsätta en bra bit in på nästa år! 
 
 
 
 
I Juli mötte jag upp med Evelina på Kastrup och vi tog flyget till Ibiza. Det var i efterhand så himla härligt måste jag säga, vet att jag sa när vi kom hem att jag inte tyckte Ibiza var något speciellt direkt men wow vilka tider vi hade. Jag kan knappt förstå att jag varit framför scenen på Ushuaia, we did it. Vi kom till och med backstage, vi såg Kyrre vi såg våran lilla råtta till Manger Myles. Cruisade i bergen gjorde vi med och drack den äckligaste/billigaste skumpan som fanns på ön. 
 
 
Konserter har jag hunnit på en del med, även fast det inte blev så mycket under första halvan av året har jag hunnit se Jonas Blue, Harry Styles x3 , Little Mix, The Vamps, Kygo x2, Martin Garrix x3, Niall Horan, Adele, Ed Sheeran, Lewis Watson, Oliver Heldens och självklart Diplo och alla andra på Creamfields. Måste säga att jag är så glad att vi kom iväg på Creams in the last minute, dit återvänder jag utan tvekan 2018 igen. Det var en helg av total lycka. 
 
 
Hösten sepnderades sen med massvis av hemmakvällar, dagstripp till Cambridge och en weekend i Sheffield. Ett antal tv inspelningar och några spontana utgångar. Två besök från Sverige, först av mamma och pappa och sen av Ida och Charlotte. Året avslutades sen med en tripp till Danmark och jul i Sverige.
 
 
 
 
 
2017 blev alltså året då jag lärde mig dricka rödvin, följde mitt hjärta och vågade testa massa nya saker. 2018 ska jag göra ännu mer av allt, ta vara på alla möjligheter som jag får längs vägen. Vem vet var jag befinner mig om exakt ett år. Gott nytt år min vänner, var rädda om varandra och snåla inte på skumpan. Det ska inte jag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress