Angelika

Julmarknad och förste advent?
 Godmorgon mina vänner, så här en fredag kanske det är på tiden jag skriver lite om den föregående helgen. Jag och Felle asvlutade veckan med att baka toscarutor, hans bästa ord är cake så det uppskattades.
 
 
På eftermiddagen kom Evelina över och vi käkade pizza med min värdfamilj, min hp.. kan verkligen inte se han som en sån men ja han är ju det så, är en sån som aldrig frågar om du vill ha mer vin utan bara fyller på så efter några glas gick jag och Evelina till sainsburys och köpte lite snacks innan vi kollade på Steveans dokumentär I will sleep when I´m dead.
 
Lördag morgon gjorde vi oss i ordning och åkte sen öster ut till Finska och Norska kyrkans julmarknad. Lärde mig förra året att denna marknad som är utomhus är att föredra över den Svenska kyrkans som är inne i deras lilla lokal. Vickan mötte upp med oss där och vi åt streetfood lunch i form av pyttipanna toppad med lingonsylt...när de finns kan man ju inte säga nej?
 
 
 
Lite godis köpte vi också med innan vi åkte in mot centrum för lite fika på nero. Vickan sa sen hedjå till oss och jag hängde med EP hem. Hon hade babysitt så jag fick hänga med hennes lille E en stund innan det var läggdags för honom och vi köpte takeaway.
 
Söndagen tog vi bussen till London Bridge och gick och lunchade på Vapiano, var så länge sen vi kom förbi där. Efter en promenad längs soutbank sa vi sen hejdå och jag kom för första gången på länge hem innan åtta en söndagskväll. Var så skönt att hinna plocka i ordning lite och fixa med sånt man inte hinner i veckorna.
 
 
 
Roligast var ändå i måndags morse när N satt och lekte med sin nya leksak och Marre sa att det var en förste adventspresent, du vet att det är förste advent nästa helg sa jag? Opps.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress