Creamfields day I

Bank holiday weekend och det blev äntligen dags för creamfields!! Evelina och jag gick upp tidigt och tog tåget uppåt i landet med siktet inställt på Warrington. Vi lärde oss att det kan vara värt att förboka sittplatser då vi spenderade 2 timmar på golvet i en av vagnarna men resan gick ändå rätt fort. Framme checkade vi in på airnbnbt vi bokat, den här gången bodde vi hos en av de mest omtänksamma damerna vi hyrt in hos oss. Så himla omtänksamma och go.

Efter en dusch och lite glam så tog vi bussen till festivalen, väldigt smidigt! Måste säga att de hade byggt upp scenerna så himla bra, man kunde lätt ta sig mellan och där med se flera dj´s. Fattar inte att det vi var nästan 70 000 pers som gick runt där samtidigt. Här kommer lite bilder som får sammanfatta första dagen!
 
 
 Första dagens favoriter blir helt klart Diplo (som jag längtat efter den här dagen!!! ), Axwell & Ingrosso var minst lika bra som sist och Dillon Francis blev helt klart årets skräll för mig. Hela hans set var så sjukt bra, hans visuals är verkligen one of a kind. Lite ledsen att DVBBS spelade samtidigt som Dillon men så är det. När Diplo stängde 3.45 var man dock rätt så taggad på att få lägga sig i sängen och sova ett par timmar innan dag två!
 
 

@wearegalantis st @creamfieldsofficial 🎉🎉🎉🎉

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:01 PDT

 

Swedish babes just like us @axwellingrosso ♥️♥️♥️

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:03 PDT

 

@dillonfrancis might have been my favorite set of all this weekend 🔥🔥🔥🔥🔥

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:06 PDT

 

My number one ♥️♥️♥️♥️ @diplo

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:11 PDT

 

🔥🔥🔥🔥

Ett inlägg delat av Angelika (@angiixbangii) Aug 29, 2017 kl. 2:13 PDT