SPARKELINA IN DUBLIN II

Dag två i Dublin spenderade vi med att gå till Croke Park stadium. Vårat boende låg verkligen perfekt i läge om man ska dit och se något evenemang, knappt 10 minuters promenad. Helt sjukt stor var stadiumen men den var väldigt tråkig att titta på. Det fanns liksom ingen rikitgt bra plats man kunde se hela eller fota den, inte heller någon stor ingång man kunde ta en bild på. 
 
 
Inne i centrum igen gick vi in i en stor souvenir affär och testade såklart lite hattar och skägg. Sen åt vi lunch och gick ännu en gång till penny´s. Efter ett tag bestämde vi oss för att prova om Nero i Dublin är lika bra som hemma. Där och då gjorde vi valet att inte gå hem och fixa oss för att gå ut på kvällen. Dublin var nämligen så sjukt dyrt. Priserna i matbutikerna var helt galet mycket högre än i London men dock så är ju England väldigt billigt.
 
 
 
Innan vi gick och köpte nandos take away som vi tog med oss hem så gick vi ner och kollade på Ha´penny Bridge. 1816 var det den första bron man byggde i Dublin så man kunde ta sig lätt över floden Liffey som delar staden. I 100 år efter att den byggdes var man tvungen att betala en avgift på a penny-ha´penny, 1 och en halv penny för att passera.