Angelika

Sista inlägget
 
Ja det här är det sista inlägget jag skriver 2013. Det är snart ett år sen jag skrev första inlägget här på bloggen i januari i år. Trodde att det skulle bli segt att hålla igång den men det har ju faktiskt gått riktigt bra! Jag bloggar ju mest för att jag tycker att det är kul att kunna titta tilbaka och se vad jag har gjort, men även för att mina vänner och andra stalkers ska kunna se vad jag har för mig! ;)
 
 
2013 har varit ett av de bästa åren hittills för mig. När jag tänkte på vilka bilder jag skulle ha med i det här inlägget vart det jättesvårt för det har verkligen hänt så mycket roliga saker i år. Så jag tar collaget som jag la upp på instagram förut idag.
 
När jag tänker på 2013 i framtiden kommer jag nog framförallt tänka på båda englands resorna och one direction konserterna, i år fick jag förförsta gången äntligen se mina fem pärlor,de fem hologrammen. Men det har även hänt så mycket mer, sånna där småsaker som gör vardagen bättre. I höstas kom jag igång med träningen ordentligt också och det känns så skönt när man ser och känner resultat! I agiltyn har jag och Speedy utvecklats så otroligt mycket under det här året, vi avslutade med att klassa upp oss till tvåan som var ett av årets mål.
 
 
 
 
Nu kan jag bara hoppas på att 2014 blir minst lika bra om inte bättre. Mina mål är att fortsätta hålla igång träningen och bara ha ett grymt år. Utvecklas,träffa nya människor och leva loppan alla 365 dagarna! 
 
 
Gott nytt år,hoppas ni alla får en jättebra kväll! ♥